cookiepolitik

cookies1. Ejeroplysninger

Ejer: SL Marketing v/Stefan Lave
Adresse: Houmannsgade 24, ST, 8700 Horsens
Email: Kontakt@slmarketing.dk eller send besked her

2. Dette website anvender cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Sådan sletter eller blokerer du cookies

4. Formål med cookies på vores website:

  • Detaljeret information er anført nedenfor.

5. Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter:

Detaljeret information

Cookiedeklarationen leveres af CookieInformation.dk

Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 26-02-2016:

Nødvendig (1)
Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

NavnUdbyderFormålUdløbType
CookieConsentminecookies.orgGemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne.1 årHTTP

Statistik (9)
Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

NavnUdbyderFormålUdløbType
Gdynhit.gemius.plIndsamler anonym statistik om brugerens besøg på hjemmesiden såsom antallet af besøg, den gennemsnitlige tid på hjemmesiden og hvilke sider der er læst.1574 dageHTTP
Gtesthit.gemius.plIndsamler anonym statistik om brugerens besøg på hjemmesiden såsom antallet af besøg, den gennemsnitlige tid på hjemmesiden og hvilke sider der er læst.1574 dageHTTP
gaddstoragels.hit.gemius.plIndsamler anonym statistik om brugerens besøg på hjemmesiden såsom antallet af besøg, den gennemsnitlige tid på hjemmesiden og hvilke sider der er læst.PersistentHTML
gstoragels.hit.gemius.plIndsamler anonym statistik om brugerens besøg på hjemmesiden såsom antallet af besøg, den gennemsnitlige tid på hjemmesiden og hvilke sider der er læst.PersistentHTML
_gaminecookies.orgRegistrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.2 årHTTP
_gatminecookies.orgAnvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serverenSessionHTTP
i00 [x2]minecookies.org
tns-gallup.dk
Indsamler anonym statistik om brugerens besøg på hjemmesiden såsom antallet af besøg, den gennemsnitlige tid på hjemmesiden og hvilke sider der er læst. Formålet er at generere rapporter til optimering af hjemmesidens indhold.PersistentHTML
srpminecookies.tns-gallup.dkIndsamler anonym statistik om brugerens besøg på hjemmesiden såsom antallet af besøg, den gennemsnitlige tid på hjemmesiden og hvilke sider der er læst. Formålet er at generere rapporter til optimering af hjemmesidens indhold.SessionHTTP

Marketing (8)
Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

NavnUdbyderFormålUdløbType
__gfp_64bminecookies.orgIndsamler data om brugerens besøg på hjemmesiden såsom hvilke sider der er læst. De registrerede data anvendes til at kategorisere brugernes interesser og demografiske profiler med henblik på videresalg til målrettet markedsføring.999 dageHTTP
ads_bm_last_load_statusminecookies.orgBruges til at huske, om den besøgende bruger adblocking teknologi.5421 dageHTTP
bm_daily_uniqueminecookies.orgAnvendes til at vise alternative, ikke-påtrængende reklamer for besøgende, der bruger adblockers.SessionHTTP
bm_last_load_statusminecookies.orgBruges til at huske, om den besøgende bruger adblocking teknologi.5421 dageHTTP
bm_monthly_uniqueminecookies.orgBruges til at vise tilpassede budskaber for at appellere til den besøgende om ikke at blokere annoncer.3 dageHTTP
bm_sample_frequencyminecookies.orgBruges til at huske indstillinger såsom hvorvidt den besøgende har afvist en appel-besked eller har fravalgt reklamer.SessionHTTP
d_uniqpagefair.comBruges til at tildele den besøgende et unikt, anonymt idSessionHTTP
m_uniqpagefair.comBruges til at tildele den besøgende et unikt, anonymt id3 dageHTTP

6. Persondata
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.