Træningsudstyr til hjemmet

Træningsudstyr og motionsudstyr kan være mange ting, og de har mange fordele. I denne kategori finder du en oversigt over alt det praktiske ekstra udstyr til din hjemmetræning. Hvis det er de store træningsmaskiner du er ude efter, så klik her.

Træningsudstyr kan være mange ting. Det kan fx være et sæt træningshandsker, en træningsbold, et sjippetov, træningsbænke, stepbænke, drikkedunke, træningsbælter, håndvægte, kettlebells osv.

Hvis du allerede ved, hvad du er ude efter, så kan du læse mere om lige præcis det træningsudstyr som du søger efter ved at vælge en af ovenstående bokse. Der finder du nemlig det bedste udstyr inden for de forskellige kategorier. Vi har undersøgt priserne og kvaliteten og ud fra det bedømt, hvad der er det bedste træningsudstyr.

Styrketræningsudstyr

træningsudstyrHvis det er udstyr til din styrketræning, du er ude efter. Så kan vi anbefale dig at kigge nærmere på et par håndvægte, vægtstænger eller træningsbænke. Hvis du allerede har dette, men mangler noget andet, så kan det fx være et par træningshandsker, som gør at du ikke får ondt i hænderne/fingrene ved tungeløft. En anden idé kunne være et træningsbælte, da det er med til at støtte din ryg og lænd ved meget tunge løft – Det kan fx være til dig der udøver squat, dødløft eller overhead presses.

Styrketræning handler ikke bare om at have det rette træningsudstyr, det handler også om at spise den rigtige kost, i hvert fald, hvis du træner for at opnå synlige resultater. En shaker er et godt element, da det hjælper dig med at få hurtige proteiner før, under eller efter din træning.

Træningsudstyr til maven

Er det ikke de helt store maskiner, du er ude efter, så er der sikkert også noget træningsudstyr til maven, som du vil synes om. Du kan nemlig vælge en masse godt træningstilbehør, som fx

Billigt træningsudstyr

udstyr til styrketræningenDer er masser af muligheder for at finde noget billigt, men samtidig godt udstyr. Det kommer meget andet på, hvad dit formål er med træningen, og om du er en der har behov for de lækreste maskiner, eller om du bare kan nøjes med billigt træningsudstyr der stadig fungere fint.

Du kan finde billigt træningsudstyr i flere af ovenstående kategorier. Hvis du er i tvivl om hvor du skal købe det billige træningsudstyr, så kan du se vores liste over fitness-butikker.

Brugt træningsudstyr

Hvis du ikke vil have noget billigt og mindre godt udstyr til din træning i hjemmet, så kan du også sagtens finde noget godt til billige penge – Og det gøre du ved at købe noget brugt træningsudstyr. Der er altid nogen som sælger noget. Du kan selv søge rundt på diverse grupper på Facebook eller hjemmesider som: DBA.dk eller guloggratis.dk