Slankepiller

slankepillerI en tid hvor flere og flere mennesker lider af svær overvægt, mærkes der en stigende efterspørgsel på diverse slankemidler, heriblandt slankepiller. Alene tanken om vægttab kan tage pusten fra mange overvægtige, men hvad gør man så, hvis man gerne vil gå ned i vægt, men har brug for hjælp til at kickstarte sit vægttab? Svaret kan være slankepiller.

Der bliver på verdensplan solgt slankepiller for mange hundrede milliarder kroner hvert eneste år. Der skal altså ikke herske tvivl om, at der er tale om et kæmpe marked, som fortsat er i voldsom vækst.

Det er meget muligt, at slankepillen ikke er et mirakelmiddel, men det er ikke desto mindre en realitet, at mange hidtil overvægtige mennesker har tabt mange kilo takket være slankepiller.

De første slankepiller landede på markedet i 1950’erne, og siden da er det gået rigtig stærkt. Efterspørgselskurven er kun gået én vej, og det er opad. Det er sket i takt med, at fedme er blevet et større og større samfundsproblem. Ifølge en ny rapport er 56 % af de nordiske mænd og 37 % af de nordiske kvinder overvægtige.* Det vil med andre ord sige, at omtrent halvdelen af Nordens voksne mennesker vejer for meget.

Livishape Konjac Glucomannan

Slankepulver
 • Glucomannan Livishape Konjac
 • Pris: 179,00

Bodylab Trimlet

Bedst til prisen
 • Pris fra: (Produktet er udgået)

Bodylab Diet Shake (5x1000 g)

Slankepulver
 • Pris: (Produktet er udgået)

Anbefaling af slankepiller

Du behøver ikke at have forsket i slankepiller for at vide, at det naturligvis ikke er alle slankepiller, der er lige effektive. Det er endvidere ikke alle slankepiller, der er lovlige at sælge herhjemme. Sundhedsstyrelsen har til opgave at vurdere, hvilke piller der er forsvarlige at indtage, og hvilke man bør holde sig fra.

I dag har de fleste danskere mulighed for at købe slankepiller, da der findes både receptpligtige og ikke-receptpligtige piller. Du behøver altså ikke at få slankepiller på recept, men det er om ikke andet en god idé at tage en snak med din læge, før du fylder dig med piller.

Det kan for den almene dansker være svært at regne ud, hvilke slankepiller der giver bedst værdi for pengene, hvorfor det er klogt at læse velbegrundede anbefalinger. Vi synes, at du fortjener at købe de bedste slankepiller på markedet. Derfor kommer vi i de kommende afsnit med nogle konkrete anbefalinger:

Bodylab Trimlet

Bodylab Trimlet slankepillerBodylab har, som du måske allerede ved, udviklet og fremstillet kosttilskud i adskillige år. Selvom den danske virksomhed er mest kendt for at udvikle produkter til fitnessudøvere og bodybuildere, så er det værd at bemærke, at de også har fremstillet tilskud til overvægtige.

Bodylab Trimlet er en effektiv slankepille, som indeholder glucomannan fiber fra konjakrod. Slankepillen kan i samspil med energireduceret diæt og hyppig motion bidrage til vægttab for overvægtige voksne.

Du kan købe en bøtte med 180 kapsler – svarende til én måneds forbrug – til en rigtig skarp pris. Den anbefalede dosering lyder på 6 kapsler dagligt, fordelt på 3 hovedmåltider. Forhandleren oplyser, at glucomannan er ganske bivirkningsfrit, men der kan forekomme milde symptomer som luft i maven.

Kapslerne opløses i mavesækken og efterlader en mæthedsfornemmelse, så du er mindre tilbøjelig til at overspise. Bodylab Trimlet er med til at accelerere et vægttab, men kan i sig selv ikke skabe mirakler. Du bør synke kapslerne sammen med 1-2 glas vand.

Bodylab Trimlet er fremstillet på en dansk fabrik, hvorefter pillerne er blevet kritisk kontrolleret og kvalitetsgodkendt. Du kan dermed være sikker på, at du får leveret kvalitetspiller uden spor af skadelige kemikalier. Leder du efter billige slankepiller, så kan du overveje at købe denne variant fra Bodylab.

Relevant info:

 • Indhold: 180 kapsler

Cutting Edge

Cutting Edge er endnu et af de produkter, som står i høj kurs på det danske marked for slankemidler – nærmere betegnet slankepiller. Forhandleren beskriver pillerne som deres mest effektive vægttabstilskud, og det forpligter naturligvis.

Cutting Edge indeholder hele 10 aktivstoffer, hvor hver enkel ingrediens er tilsat i en transparent og dokumenteret dosis. Således får du fuld kontrol over, hvad du tager. Det skaber tryghed, og netop tryghed er en vigtig faktor, når det kommer til brug af slankepiller.

Disse slankepiller indeholder som bekendt aktivstoffer, som gavner dit vægttab på forskellige fronter. Det er normalt, at man vil opleve øget mæthedsfornemmelse og forbedret fordøjelse med pillerne, men ingredienserne i pillerne påvirker også en række andre mekanismer.

Forhandleren yder tilfredshedsgaranti ved køb af de omtalte slankepiller. Det vil sige, at du har mulighed for at få refunderet pengene, hvis du ikke er hundrede procent tilfreds. Der er dermed ingen risiko for, at du kommer til at spilde dine penge.

Relevant info:

 • Indhold: 180 kapsler

Bodylab Diet Shake

Bodylab Diet Shake - slankepulverDu kan have dine personlige årsager til ikke at ville tage slankepiller, men så er det jo heldigt, at der findes forskellige alternativer – bl.a. slankepulver.

Bodylab Diet Shake er slankepulver, som er udviklet til at erstatte et måltid. Du kan altså blot drikke en shake i stedet for at spise et normalt måltid. Shaken indeholder alt det, din krop har brug for. Det gælder både vitaminer, fibre, proteiner, mineraler og meget mere, så du skal ikke være bange for, at din krop ikke får den fornødne næring.

Bodylab Diet kan erstatte 1-2 måltider om dagen, men det er vigtigt, at du indtager mindst ét normalt måltid i løbet af dagen. En servering indeholder omkring 40 gram protein og kun 3 gram sukker. Du indtager blot 320 kalorier pr. shake, så du kan nemt reducere dit daglige kalorieindtag ved at købe dette slankepulver fra Bodylab.

Du kan ved bestilling af slankepulveret vælge mellem tre forskellige smagsvarianter bestående af jordbær, chokolade og vanilje. Prøv evt. alle tre smagsvarianter, hvis du gerne vil finde din favoritvariant.

Relevant info:

 • Indhold: 1000 gram (svarende til 12 serveringer)

XLS Fedtbinder

XLS fedtbinder 180 tabletterXLS Fedtbinder hører til blandt de produkter, som er svære at komme udenom, når emnet er slankepiller. Der er nemlig tale om nogle af de mest effektive og bedst bedømte slankepiller på markedet. Du vil i dette afsnit kunne læse om, hvordan de virker, og hvorfor du skal købe dem.

XLS Fedtbinder virker på den måde, at produktet binder op til 28 % af fedtet i maven. Der bliver derved frigivet fedtopløselige vitaminer, og der bliver sikret optimal fedtbinding. Ifølge forhandleren skulle slankepillerne begynder at virke allerede efter tre dage, så du kan forvente, at der kan spores fremgang allerede efter kort tid.

Der advares om, at visse mennesker ikke må indtage disse slankepiller. Såfremt du enten er mindreårig, er gravid eller ammer, bør du undgå alle former for slankepiller – inklusiv disse. Kontakt altid din læge, hvis du er i tvivl, da det trods alt er dit helbred, der er på spil. Anbefalingen går på at indtage 2 tabletter 3 gange om dagen. En bøtte indeholder 180 tabletter, så der er piller nok til én måned.

Ønsker du at blive klogere på dette produkt, anbefales du at se den korte produktvideo, som er uploadet på produktsiden. På under ét minut kan du få besvaret dine ubesvarede spørgsmål. Leder du efter fedtbinder til vægttab, så har du her et fantastisk produkt.

Relevant info:

 • Indhold: 180 kapsler

Complete Thermogenic

Complete Thermogenic er i skrivende stund forhandlerens mest solgte vægttabsmiddel, og det er ingenlunde en tilfældighed. Slankepillerne er udviklet på baggrund af idéen om at fremstille et effektivt middel med de reneste ingredienser – naturligvis til en god pris.

Complete Thermogenic er som udgangspunkt tilegnet alle overvægtige mennesker, som har et ønske om at tabe sig – det gælder også vegetarer og veganere. Det beundringsværdige ved netop disse slankepiller er, at de er både vegetariske, glutenfri, laktosefri og sojafri.

Der er tale om en mindre bøtte med 90 kapsler, men du skal også kun tage 3 kapsler om dagen, så én bøtte rækker til én måned. Det er også muligt at købe en større bøtte med 270 kapsler. Portionsprisen bliver reduceret betydeligt, hvis man køber den store bøtte frem for den lille, hvorfor det bestemt er værd at overveje.

Complete Thermogenic indeholder 9 dokumenterede vægttabsingredienser bestående af både hindbærketoner, koffein, grøn te-ekstrakt og mange andre nyttige ingredienser. Du kan læse mere om næringsindholdet ved at klikke dig ind på produktsiden.

Ingredienser og doseringer er tydeligt anført, så du kan være helt tryg ved at købe dette produkt, som kvalitetsmæssigt slår de fleste andre slankepiller. Du kan blive klogere på, hvad andre forbrugere synes om pillerne ved at læse nogle af de offentligt tilgængelige anmeldelser.

Relevant info:

 • Indhold: 90 kapsler (der findes også en større bøtte)

Hvad er slankepiller?

hvad er slankepillerDer findes næppe det voksne menneske, som ikke har hørt om slankepiller, da de omdiskuterede piller trods alt har fået (og fortsat får) meget opmærksomhed i trykte såvel som online medier hver eneste uge.

Slankepiller er selvsagt tilegnet dig, som gerne vil tabe dig og blive mere slank, men hvordan fungerer pillerne i praksis? Markedets mange forskellige slankepiller har det tilfælles, at de skal bidrage til et effektivt vægttab, men der er forskel på, hvordan pillerne virker.

Slankepiller betragtes som et medikament, som går aktivt ind og forøger kroppens forbrænding, og dermed gør det nemmere at reducere kropsvægten. Det er vigtigt at bemærke, at brugen af slankepiller ikke kan stå alene. Du er også nødt til at dyrke motion samt at spise sundt og varieret, hvis du vil tabe dig. Det er noget, vi vil komme meget mere ind på senere i guiden.

Virker slankepiller?

Det er et af livets helt store spørgsmål...

Der bliver mildt sagt brugt rigtig mange penge på slankepiller, hvorfor det ville være tragikomisk, hvis pillerne rent faktisk ikke havde nogen virkning. Svaret på dette spørgsmål er desværre ikke så indlysende, som det burde være. Selvom det ville være fantastisk, hvis alle slankepiller havde den samme gode effekt, så er sandheden, at nogle piller rent faktisk gør mere skade end gavn. Du skal derfor tage dine forholdsregler og bruge din sunde fornuft, hvis du vil undgå at blive taget ved næsen.

Ja, slankepiller virker, men de virker kun, hvis du er villig til at gøre en indsats for at tabe dig. Det vil i praksis betyde, at du kan blive nødt til at følge en stram træningsplan og kostplan, såfremt du gerne vil tabe dig og få et bedre liv. Før du bruger penge på slankepiller, bør du gøre op med dig selv, om du virkelig er indstillet på at ændre dit liv fundamentalt? Er du ikke indstillet på det, kan du lige så godt spare pengene.

Får du lovning på, at du alene ved at indtage nogle særlige slankepiller kan gå fra overvægtig til slank på få uger, bør det få dine indre alarmklokker til at ringe. Der er ingen piller, som kan udrette dette, selvom mange overvægtige ville ønske, at det forholdt sig anderledes. Det er forskelligt, hvordan vi mennesker reagerer på slankepiller, hvorfor du ikke kan forvente, at du opnår de samme resultater som andre.

Det vigtigste er, at man har realistiske forventninger, så man ikke ender med at blive fælt skuffet. Du kommer nemlig ikke sovende til et vægttab.

For at opnå den største effekt af slankepiller skal der også en del træning til. Derfor anbefaler vi dig at købe en træningsmaskine - Vælg imellem et løbebånd, motionscykel eller en romaskine, som er de 3 bedste træningsmaskiner til vægttab.

Er slankepiller farlige?

slankepiller der virkerDet er lige så svært at svare på, om slankepiller er farlige, som det er at svare på, om de virker. Der findes nemlig ikke et entydigt svar på dette ellers glimrende spørgsmål.

Helt overordnet er slankepiller ikke farlige. Dermed ikke sagt, at slankepiller ikke kan være farlige, da der trods alt findes mange forskellige piller på det globale marked. Du kan som hovedregel føle dig tryg ved at indtage piller, som er godkendt af Sundhedsstyrelsen, da den danske sundhedsfaglige myndighed ikke ligefrem godkender ethvert produkt.

Det er ikke nødvendigvis noget, du bør lade dig skræmme af, men der er flere eksempler på piller, som har ført til alvorlige helbredsproblemer og sågar dødsfald. Sundhedsstyrelsen har ad flere omgange været ude og advare mod specifikke slankepiller.*

Du bør på baggrund af ovenstående ikke tage det som en selvfølge, at alle slankepiller er farlige, men der findes desværre nogle piller, som kan medføre alvorlige helbredsproblemer. Det er irriterende at købe slankepiler, som ikke virker, mens det er direkte katastrofalt at sætte sin lid til piller, som bringer ens liv i fare.

For at runde dette afsnit af vil vi gerne videregive en håndfuld tips til at undgå at købe farlige (herunder ikke-godkendte) slankepiller:

1 - Køb kun godkendte slankepiller

Det er meget almindeligt, at man skelner mellem godkendte og ikke-godkendte produkter, når man taler om slankepiller og andre slankemidler. Godkendte slankepiller er piller, som efter grundige undersøgelser er blevet lovlige at indføre og forhandle. Der er vel at bemærke tale om piller, som ikke har nogle alvorlige bivirkninger.

2 - Rådfør dig med din læge før køb

Som dansker er du så privilegeret, at du med få dages varsel kan booke tid til en konsultation hos din læge, hvis du har brug for vejledning. Det kan du med fordel gøre, når du skal købe slankepiller og vil være sikker på, at du køber piller med en reel effekt. Din læge kender næppe til alle markedets forskellige piller, men mon ikke du kan få nogle gode råd med på vejen.

3 - Hold dig til velrenommerede forhandlere

Det siger sig selv, at det ikke er hensigtsmæssigt at handle på en suspekt, udenlandsk webshop, men der er af uforklarlige årsager alligevel mange danskere, som bliver fristet af de ”lidt for gode” tilbud. Derfor bør du forholde dig kritisk, når du bliver præsenteret for et tilbud, som lyder for godt til at være sandt.

Er der bivirkninger? Hvilke?

Du er allerede blevet bekendt med, at slankepiller kan være farlige, men er der normalt nogle bivirkninger? Selvom du køber godkendte slankepiller, kan du ikke vide dig sikker på, at der ikke kan forekomme visse bivirkninger. Der kan være bivirkninger ved slankepiller. Du kan læse om nogle af de bivirkninger nedenfor:

 1. Milde fordøjelsesproblemer (oppustet mave, forstoppelse osv.)
 2. Uro og nervøsitet (såfremt du ikke kan tåle koffein)

De fleste studier peger på, at der ikke er nogle alvorlige bivirkninger ved godkendte slankepiller, men du kan altså risikere at opleve problemer med fordøjelsen samt uro og nervøsitet. Som udgangspunkt behøver du ikke at være bange, da det er de færreste mennesker, som oplever voldsomme bivirkninger.

Slankepiller er ikke mirakelmidler

effektive slankepillerSlankepiller der virker – er det fup eller fakta?

I denne guide har du kunnet læse, at der er mange slankepiller, som virker, men der er også mange piller, som ikke virker – eller direkte skader kroppen. Der er fortsat mange virksomheder, som markedsfører slankepiller som mirakelmidler, hvilket er et stort problem. Selvom det ville være fantastisk, hvis man kunne blive slank blot ved at sluge et par piller om dagen, så er det desværre ikke muligt. Der findes med andre ord ikke en nem vej til et varigt vægttab, men det skal naturligvis ikke stoppe dig.

Slankepiller kan give dig et ekstra skub til at smide flere kilo, så du bør se det som et hjælpemiddel frem for et mirakelmiddel. Dyrker du motion flere gange om ugen, sover du rigeligt, spiser du sundt, og indtager du samtidig slankepiller, så tør vi næsten godt at love dig, at du kommer til at tabe dig.

Slankepiller der virker hurtigt er svære at finde, men det er samtidig ingen hemmelighed, at der er nogle slankepiller, som byder på hurtigere virkning end andre.

3 gode råd om slankepiller

 1. Læg en plan – Det er ualmindeligt svært at realisere et vægttab, hvis man ikke lægger en plan for, hvordan det skal kunne lade sig gøre. En del af planen kan bestå af at indtage slankepiller, men indtaget af pillerne kan som bekendt ikke stå alene. I den anledning bør du spørge dig selv, hvilke mål du har, og hvordan du har tænkt dig at nå dine mål. Motion og sund kost bør indgå i din plan.
 2. Vær opmærksom på doseringsanbefalingen – Du taber dig ikke hurtigere, fordi du indtager så mange slankepiller som overhovedet muligt. Det kan faktisk været decideret farligt at tage en overdosis, hvorfor du bør være opmærksom på doseringsanbefalingen. Du skal under normale omstændigheder indtage pillerne 1-3 gange om dagen – fordelt på hovedmåltiderne. Drik rigeligt med vand, når du sluger pillerne.
 3. Lyt til din krops signaler – Er du heldig, så oplever du ingen bivirkninger, men du bør om ikke andet lytte til din krops signaler. Føler du dig utryg på nogen måde, bør du besøge din læge snarest. Er bivirkningerne direkte uudholdelige, bør du finde nogle andre slankepiller. Der findes heldigvis mange effektive slankepiller, hvorfor det ikke bør være svært at finde et godt alternativ.