Benpres maskine – Gode maskiner til bentræningen

Hvis du gerne vil have trænet dine ben på en effektiv og god måde, så er det en benpres maskine, du skal benytte. Hvis du er medlem i fitnesscenteret, så kan vi med fordel anbefale dig at bruge benpres maskinen. Hvis du mangler en maskine til hjemmetræningen, så er benpres maskinen den bedste at investerer i. Dog er det ikke helt billigt og derfor ikke noget alle har råd til, men der findes andre og billigere alternativer.

Der findes flere forskellige benpres maskiner, de har alle sammen formålet at træne dine ben. Så alt efter hvor meget du går op i bentræningen, kan du vælge en maskine der passer til dit behov. Desværre er der mange der slet ikke får trænet deres ben ordentligt, hvilket er ekstremt ærgerligt. Der er mange fordele ved at træne ben, og dem kan du læse mere om længere nede på denne side.

Vi starter ud med at kigge på nogen af de bedste benpres maskiner til dig, der har behov for sådan en maskine til din hjemmetræning.

2 i 1 benpres og hack squat maskine

  • Pris: 8.400,00

3 i 1 benpres maskine

  • Pris: 16.690,00

Abilica Benpres maskine

  • Pris: 14.999,00

Abilica Benpres maskine

abilica legpress maskineEn Abilicia benpres maskine er udviklet til professionelt erhvervsbrug. Abilicia Benpres maskinen er yderst kraftig og holdbar. Der er stor fokus på sikkerheden og komforten. Samtidigt er maskinen pladsbesparende.

Med Abilicia Legpress har du mulighed for at træne ben muskulaturen effektivt. Du har mulighed for 4 forskellige øvelser: Benpres, knæbøj med vægt på skuldrene, knæbøj med fremoverbøjet ryg og vægt på ryggen og tåhævninger.

2 i 1 benpres og hack squat maskine

2-i-1 benpres maskineMed denne 2 i 1 benpres maskine kan du træne dine ben på flere måder, både benpres og hack squat, samt lægtræning. En rigtig fin og forholdsvist billig træningsmaskine i forhold til andre maskiner i samme kvalitet.

Der er 4 stænger til at hænge vægte på, hvilket giver dig mulighed for flere og større vægtskiver.

  • Op til 350 kg i belastning
  • Skridsikker fodplade der kan justeres

3 i 1 benpres maskine

3 i 1 benpres maskineDenne 3 i 1 benpres maskine er perfekt til fitness centeret eller til andre større træningsrum, som fx firmaer. Du får i 3 i 1 maskine, da du både kan træne benpres, hack squat og læg. Det giver dig mulighed for at træne alle 3 øvelser på samme maskine. Samtidigt er det nemt og hurtigt at skifte over.

Stor sikkerhed og komfort med denne maskine. Der er flere indstillingsmuligheder.

Kan klare op til 600 kg i belastning, hvilket er langt mere end andre maskiner.

Lodret benpres maskine

lodret benpres maskineEn lodret benpres maskine er også en mulighed. Denne maskine er også langt billigere end de forrige maskiner. Du får en fin maskine, hvor du har mulighed for at træne benene og den nedre del af rygmuskulaturen.

Det er vigtigt at du ligger ordentligt under træningen, for at undgå skader.

En mindre maskine der kan klare op til 180 kg i belastning, dog passer den også meget bedre til hjemmetræningen, da den er mindre og billigere end de andre modeller.

Sådan skal du træne med en benpres maskine

Det er vigtigt at du træner dine ben rigtigt, der er nemlig mange der ikke ved hvordan de skal træne deres ben på en benpres maskine. Vi anbefaler dig at se videoen herunder, hvor du bliver guidet til hvordan du får mest muligt ud af benpres maskinen, og samtidigt undgår dumme skader. Hvis du bruger maskinen forkert skader den mere end den gavner, derfor brug lige nogen minutter og se filmen herunder. Så er du i hvert fald godt klædt på.

Læs også om: romaskine - de 3 bedste til hjemmetræningen

Derfor skal du træne ben

Der er mange der skipper bentræningen, fordi de hellere vil have store arme. Har du det på samme måde? Så skal du vide, at du faktisk kan få større arme ved at træne dine ben.

Tung styrke træning er med til at øge vores mandlige hormon, nemlig testeron.

Testeron er muskelopbyggende. Jo større dine muskler er, jo større produktion af testeron. De største muskler sidder i dine lår og baller, hvilket betyder at det er de muskler som kan forøge din produktion mest. Når du træner dine lår og baller forøger du altså testeronen, hvilket betyder at du får et større boost til træningen, og det gælder som sagt også når du træner dine arme efterfølgende. Det er også derfor flere altid træner deres ben først, da det er kroppens største muskler.

Ser vi bort fra at bentræningen forøger vores mandlige hormon, så er det selvfølgelig også med til at formindske skader, hvilket er vigtigt for cykelryttere og løbere.

Og til sidst, så kan vi nok blive enige om at folk med en overkrop med store muskler og små tændstik ben ser dumt ud!

iform.dk skriver her, 5 gevinster når du træner ben. Så vil du aldrig undvære din bentræning igen!

Læs også om: Mavetræningsmaskiner

Se også andre populære træningmaskiner

Romaskine
View more
Motionscykel
View more
Løbebånd
View more