cookiepolitik

1. Ejeroplysninger

Ejer: SL Marketing v/Stefan Lave
Adresse: Houmannsgade 24, ST, 8700 Horsens
Email: Kontakt@slmarketing.dk eller send besked her

2. Dette website anvender cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Sådan sletter eller blokerer du cookies

4. Formål med cookies på vores website:

  • Detaljeret information er anført nedenfor.

5. Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter:

Detaljeret information

Cookiedeklarationen leveres af CookieInformation.dk

Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 26-02-2016:

Nødvendig (1)
Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
CookieConsent minecookies.org Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne. 1 år HTTP

Statistik (9)
Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
Gdyn hit.gemius.pl Indsamler anonym statistik om brugerens besøg på hjemmesiden såsom antallet af besøg, den gennemsnitlige tid på hjemmesiden og hvilke sider der er læst. 1574 dage HTTP
Gtest hit.gemius.pl Indsamler anonym statistik om brugerens besøg på hjemmesiden såsom antallet af besøg, den gennemsnitlige tid på hjemmesiden og hvilke sider der er læst. 1574 dage HTTP
gaddstorage ls.hit.gemius.pl Indsamler anonym statistik om brugerens besøg på hjemmesiden såsom antallet af besøg, den gennemsnitlige tid på hjemmesiden og hvilke sider der er læst. Persistent HTML
gstorage ls.hit.gemius.pl Indsamler anonym statistik om brugerens besøg på hjemmesiden såsom antallet af besøg, den gennemsnitlige tid på hjemmesiden og hvilke sider der er læst. Persistent HTML
_ga minecookies.org Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 2 år HTTP
_gat minecookies.org Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren Session HTTP
i00 [x2] minecookies.org
tns-gallup.dk
Indsamler anonym statistik om brugerens besøg på hjemmesiden såsom antallet af besøg, den gennemsnitlige tid på hjemmesiden og hvilke sider der er læst. Formålet er at generere rapporter til optimering af hjemmesidens indhold. Persistent HTML
srp minecookies.tns-gallup.dk Indsamler anonym statistik om brugerens besøg på hjemmesiden såsom antallet af besøg, den gennemsnitlige tid på hjemmesiden og hvilke sider der er læst. Formålet er at generere rapporter til optimering af hjemmesidens indhold. Session HTTP

Marketing (8)
Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
__gfp_64b minecookies.org Indsamler data om brugerens besøg på hjemmesiden såsom hvilke sider der er læst. De registrerede data anvendes til at kategorisere brugernes interesser og demografiske profiler med henblik på videresalg til målrettet markedsføring. 999 dage HTTP
ads_bm_last_load_status minecookies.org Bruges til at huske, om den besøgende bruger adblocking teknologi. 5421 dage HTTP
bm_daily_unique minecookies.org Anvendes til at vise alternative, ikke-påtrængende reklamer for besøgende, der bruger adblockers. Session HTTP
bm_last_load_status minecookies.org Bruges til at huske, om den besøgende bruger adblocking teknologi. 5421 dage HTTP
bm_monthly_unique minecookies.org Bruges til at vise tilpassede budskaber for at appellere til den besøgende om ikke at blokere annoncer. 3 dage HTTP
bm_sample_frequency minecookies.org Bruges til at huske indstillinger såsom hvorvidt den besøgende har afvist en appel-besked eller har fravalgt reklamer. Session HTTP
d_uniq pagefair.com Bruges til at tildele den besøgende et unikt, anonymt id Session HTTP
m_uniq pagefair.com Bruges til at tildele den besøgende et unikt, anonymt id 3 dage HTTP

6. Persondata
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.