Mavetræner

Der findes mange forskellige træningsmaskiner til maven, hvilket også kaldes for mavetrænere. Vil du gerne træne maven effektivt, så kan du med fordel benytte en mavetræner. I denne tekst kan du læse om nogen af de forskellige mavetrænere, du kan købe i Danmark.

Ab Wheel

Bedst til prisen
  • Pris: 179,00

Kettler Axos Ab Trainer

Bedst til prisen
  • Kettler Axos Ab Trainer
  • Pris: (Produktet er udgået)

Siddende mavetræner

Bedste pro valg
  • Pris: 3.899,00

Hvilken mavetræner skal jeg vælge?

Dhjemmetræning på maskineu har muligvis allerede undersøgt markedet og fundet frem til én eller flere mavetrænere, der kunne være interessante? Men hvilken en skal du vælge? Der er flere ting, der spiller en rolle, når det kommer til at vælge den mest optimale mavetræningsmaskine.

Hvis du bare vil have noget billigt udstyr til hjemmetræningen, så er der mulighed for det. Vil du derimod gerne have noget ordentligt udstyr til mavetræningen, som skal være af høj kvalitet, så er prisen selvfølgelig også derefter.

Herunder finder du de bedste mavetrænere til hjemmetræningen eller til det lille motionscenter.

Kettler Axos Mave- og rygtræner

Kettler Axos mave- og rygtrænerKettler Axos Mave- og rygtræner, er den ultimative måde at få trænet hele overkroppen. Det er måske en god mavetræning du er ude efter, men det er i den grad også vigtigt at få trænet ryggen.

En multibænk som denne er prisvenlig og ekstremt god til dig, der gerne vil have noget fornuftigt udstyr til det lille træningslokale i hjemmet.

Udover muligheden for at træne maven og ryggen, kan du også bruge den til at træne dine biceps, triceps og skulder. Man kan sige at det er en lidt alt-i-en maskine til en fornuftig pris. Du får meget for pengene frem for kun at investere i en maskine, der kun kan træne din mave.

Kettler Axos mavetræner

Mavetræner Kettler AxosHvis du ikke vil investere i Axos mave- og rygtræneren, så kan du også med fordel vælge at købe denne model. Den koster en del mindre, men du får heller ikke meget for pengene i forhold til den anden maskine. Samtidigt giver den anden dig mange funktioner samlet i en maskine, hvilket også er smart til at udnytte pladsen bedst muligt.

Har du allerede en masse udstyr og kun står og mangler en mavetræner, så er denne model også yderst effektiv.

Denne mavetræner gør det nemlig nemt og effektivt at få trænet hele mavemuskulaturen. Her kan du få trænet de øverste, nederste og de skrå mavemuskler.

Den er nem at opbevare. Kan klappes sammen og gemmes væk på ingen tid.

Kettler AB mavetræner med computer

Kettler AB mavetræner med computerKettler AB mavetræner med computer er en langt billigere måde at komme i gang med mavetræningen. Hvis du ikke har et lille hjemmetræningslokale, så er dette en god mulighed for at få trænet maven med simpelt, men effektivt udstyr.

Fordelen ved Kettler AB er at den er så nem at bruge. Den fylder ikke ret meget og den vejer ikke ret meget.

Fremfor en almindelig mavetræner, er den her med til at give dig ekstra motivation. Den har nemlig indbygget en computer, der viser dig: Antal mavebøjninger, tid og kalorier forbrændt. At kunne se data giver ofte en ekstra god motivation, da du føler at du skal presse dig selv til det yderste.

Semi Pro Dip Mavestation MS-U001

Semi Pro Dip Mavestation MS-U001Der er som sagt mange måder at få trænet maven, og en anden måde er via en mavestation som denne. Du vil måske gerne have den samme oplevelse derhjemme, som du kan få i fitnesscentret? Så er denne mavestation med til at give dig en god fitness oplevelse.

Denne mavestation kan du bruge i det private træningslokale, men du kan med fordel også bruge det til et mini fitnesscenter.

En mavestation åbner op for mange træningsmuligheder. Der findes ekstremt mange øvelser til at træne overkroppen, især med en mavestation som denne.

Mavestationen er i et lækkert og fuldent design, ryg og armlæn i moderne 3D polstring. Skridsikre gummifødder, der er med til at beskytte gulvet, men også til at give dig en stabil og sikker træning. Vi anbefaler dig at købe en gulvmåtte, hvis du vil undgå ridser eller mærker i gulvet.

Semi Pro Dip mavestationen kan klare helt op til 300 kg.

Siddende mavetræner

Siddende mavetrænerEn siddende mavetræner er også en god mulighed, og i den forbindelse har vi fundet frem til to maskiner. Den første mavetræner er i god kvalitet og kan med fordel benyttes af både nybegynderen, såvel som den helt store fitnessnørd med store krav.

Denne siddende mavetræner giver dig mulighed for at bestemme modstanden via indstillinger og samtidig giver den mulighed for at tilføje individuel belastning. En yderst effektiv maskine, hvor du har mulighed for at tilføje flere kilo eftersom, du kommer i bedre form.

  • Denne mavetræner giver dig mulighed for at træne mavemusklerne samt rygmuskulaturen.
  • Perfekt til det lille træningslokale, men kan i den grad også bruges til et mindre motionscenter.
  • Sædet kan justeres i højden.

Mavetræner PAB21

Mavetræner PAB21PAB21 er den anden siddende mavetræner, en billigere træningsmaskine, dog heller ikke i den samme kvalitet. PAB21 giver dig også mulighed for selv at bestemme modstanden.

Du kan tilføje eller fjerne vægtskiverne for at få en tilpas belastning der passer til den enkelte person.

PAB21 minder lidt om en almindelig træningsbænk, der er dog en væsentlig forskel. Denne træningsbænk er udstyret med et kabel med kuglelejrede hjul. Det giver en langt mere effektiv træning, end en mavetræning uden belastning.

Glute- /ham Trainer GHD

Glute- /ham Trainer GHDGlute- / ham Trainer GHD er en genial træningsmaskine, som du sikkert kender, i hvert fald hvis du har været i et fitnesscenter.

Denne træningsmaskine er yderst effektiv til at få trænet både mavemuskler, rygmuskulaturen, hoftebøjeren, baglårene og endda bagdelen.

Denne mavetræner kan tilpasses til alle. Du kan både justere maskinen vandret og lodret.

Selve maskinen er udstyret med ekstra tykke puder for at gøre træningsoplevelsen bedre og mere behagelig.

Vi kan kun anbefale denne træningsmaskine, hvis du skal investere i en god og effektiv mavetræner, som du og andre med garanti vil få kæmpe glæde af!

Andre redskaber til en god mavetræning

Hab wheelvis du ikke har budgettet eller pladsen til at have én af ovenstående mavetræningsmaskiner, så er der også andre billigere og nemmere alternativer. Du kan fx vælge at investere i et AB Wheel, som er et lille, men effektivt hjul.
AB Wheel kan give dig hurtige og gode resultater, i hvert fald hvis dit mål er at få en sixpack.

AB Wheel er både billigt og nemt at opbevare og endda tage med på ferien.

Der findes dog flere forskellige AB Wheels og prisen er fra næsten intet og op til et par hundrede kroner. Der er dog også forskel på kvaliteten, og vi anbefaler at du ikke vælger den billigste model.

Kom godt i gang med din nye mavetræner

Har du fået købt en mavetræner, så er det bare om at komme i gang, og det kan kun gå for langsomt.

Har du det med at tage mange gentagelser, når det kommer til mavebøjninger og andre maveøvelser? Hvis ja, så skal du lige læse dette:

Du bør træne dine muskel ens, det gælder både om du træner maven, armene, benene eller andre muskelgrupper. Du har det måske med at tage 30, 50 eller 100 gentagelser, når det kommer til mavebøjninger? Har du nogensinde tænkt over at tage mindre gentagelser med mere vægt? Du kan nemlig få mere ud af at tage 8, 10, 12, 15 eller endda 6 gentagelser.

Hvis du kan tage 100 gentagelser, betyder det at din mavetræning er for nem. Det samme gælder, hvis du kan tage 100 gentagelser med håndvægten. Du bør tilføje ekstra vægt, så du kun kan tage måske 8-12 gentagelser. Det er langt mere effektivt og så spilder du heller ikke tiden med at tage overdrevet mange gentagelser.

Læs også denne artikel på Femina.dk – Om hvordan du opnår en fladmave. Det er nemlig ikke kun træningsudstyret der er vigtigt.

Se også andre populære træningmaskiner

Romaskine
View more
Motionscykel
View more
Løbebånd
View more