Vægtsæt

vægtsætDrømmer du om at indrette det perfekte træningsrum i hjemmet, så skal du naturligvis bruge en vægtstang og nogle dertilhørende vægtskiver. Du kan i den anledning overveje at købe et komplet vægtsæt, så du kan spare tid og penge. Der findes rigtig mange både større og mindre vægtsæt, hvorfor valget ikke er så ligetil.

Dit valg af sæt bør afhænge af din styrke og dit ambitionsniveau. Det kan ofte betale sig at købe et stort vægtsæt, så man kan blive ved med at udfordre sig selv og blive stærkere.

I dag forhandles der vægtsæt til alle og enhver – lige fra den spinkle person til den brølstærke bodybuilder. Der findes også et vægtsæt, som passer til dig og din styrke. Ønsker du ikke at købe et komplet sæt, kan du blot købe en vægtstang og de ønskede vægtskiver som separate dele. Du skal dog være opmærksom på, at det er et dyrt alternativ til et sæt. Du risikerer i øvrigt, at de valgte dele ikke passer sammen.

Enkelte vægtskiver

Priser fra 199,-

Komplet vægtstangsæt

Priser fra 3.199,-

Håndvægte

Priser fra 140,-

Derfor er et vægtsæt en god idé

Det er naturligvis ikke uden grund, at vi anbefaler dig at købe et vægtsæt. Det gør vi, da vi har erfaret, at der er mange fordele ved at købe disse sæt.

Der er umiddelbart tre fordele ved at købe vægtsæt. De tre fordele består af følgende:

 • Ensartet design – Selvom du formentlig ikke går så meget op i, hvordan dit træningsudstyr ser ud, så ønsker du med al sandsynlighed at købe ensartet udstyr. Det er trods alt rart at have vægte, som er ens i farve og design. Shopper du vægtsæt, kan du være sikker på, at de passer sammen rent visuelt. Det giver ro i hovedet og kan i princippet være med til at gøre træningen bare lidt bedre.
 • Ofte store besparelser – Dernæst bør der ikke herske nogen tvivl om, at der kan være mange penge at spare ved at købe komplette vægtsæt. Det er en fordel, som vi vil komme mere ind på i guidens sidste afsnit.
 • Kompatibilitet – Det er en kendsgerning, at ikke alle vægtstænger og vægtskiver passer sammen, hvilket blot er med til at understrege, at det kan være klogt at købe vægtsæt. Med et vægtsæt er der nemlig ingen risiko for, at de forskellige dele ikke er kompatible.

100 kg. komplet vægtsæt

100 kg. komplet vægtsætHvad siger du til et 100 kg. komplet vægtsæt?

Her har du mulighed for at købe et stort vægtsæt, som indeholder både vægtstænger og en god stak vægtskiver med en samlet vægt på 100 kg. Der er tale om kunststof vægtskiver, som udmærker sig ved at være yderst skånsomme over for gulvet. Dog skal man være opmærksom på, at der kan komme buler og ridser i materialet, idet det er ret blødt. Forhandleren gør opmærksom på, at skiverne muligvis kommer med logo.

Foruden vægtstængerne og vægtskiverne medfølger der selvfølgelig også en håndfuld lukkemekanismer. Du kan selv vælge de ønskede vægtlåse ved bestilling.

Alt ovenstående kan du lige nu få for en yderst fin pris. Find den komplette liste over indholdet af pakken på produktsiden.

 • Samlet vægt: 100 kg.
 • Materiale: Kunststof (vægtskiver)

60 kg. vægtsæt til begynderen

60 kg. vægtsæt til begynderenDer findes også dette fine 60 kg. vægtsæt til begynderen.

Sammenlignet med forrige sæt er dette sæt et af de mindre på markedet. Dog kan det sagtens være det helt rette valg for dig. Du får i hvert fald en slidstærk vægtstang og en masse vægtskiver med en samlet vægt på 60 kg. Dermed er der rig mulighed for at udføre en verden af forskellige øvelser. Selve vægtstangen vejer 6 kg.

Den inkluderede vægtstang er smartere end de fleste vægtstænger; det kan nemlig opdeles i tre og er dermed let at opbevare og transportere. Der medfølger desuden stjerneluk, så man ikke risikerer, at vægtskiverne glider af under en øvelse. Opsummeret er det et super godt begyndersæt, som kan erhverves til fornuftige penge online.

 • Samlet vægt: 60 kg.
 • Materiale: Kunststof (vægtskiver)

Køb vægtpakker

Køb vægtpakkerEn vægtpakke er ikke helt det samme som et vægtsæt. Her får man nemlig kun vægtskiver og ikke vægtstænger. En vægtpakke er dermed tilegnet dig, som allerede ejer en eller flere vægtstænger, men derimod mangler flere eller tungere vægtskiver. Hos den anviste forhandler kan du i skrivende stund vælge mellem fem forskellige vægtpakker:

 • 50 kg.
 • 73 kg.
 • 83 kg.
 • 94 kg.
 • 135 kg.

Skal du gøre dig forhåbninger om at blive større og stærkere, skal du løbende forsøge at løfte tungere og tungere. Drømmer du netop om at få større muskler, bør du holde dig til få gentagelser og høj belastning.

Med mange vægtskiver kan du frit regulere belastningen alt efter øvelse og energiniveau. Hold dig gerne til 5-10 gentagelser pr. øvelse. Øg belastningen, hvis du kan tage over 10 gentagelser. Dette er nemlig et tegn på, at du ikke løfter tungt nok. Læs mere her.

Køb håndvægte sæt

håndvægte sætForuden vægtstænger og vægtskiver kan du også gøre klogt i at købe håndvægte til dit hjemmefitness.

Da man ikke kan nøjes med én håndvægt, bør man købe et håndvægte sæt, så man kan udføre forskellige øvelser. Du kan evt. blot købe ét sæt, som kan justeres i vægt. Med justerbare håndvægte er det muligt at spare både plads og penge. Dog skal du selvfølgelig være indstillet på, at det tager lidt tid at regulere vægten fra øvelse til øvelse. Skal du spare besværet, skal du købe flere håndvægte i forskellige vægtklasser. Disse vil dog optage en masse plads i træningsrummet.

Prisen for et håndvægte sæt vil helt naturligt kunne variere fra sæt til sæt. Prisen afhænger langt hen ad vejen af vægt, materiale og brand.

Køb vægtsæt - Spar mange penge ved at købe et samlet sæt

Det er ikke småpenge, man kan spare ved at købe et samlet sæt. Uanset om du påtænker at købe et stort eller lille vægt sæt, kan du spare en mindre formue ved at købe et sæt. Den reelle besparelse afhænger selvfølgelig af, hvilket sæt der er tale om, og hvorvidt sættet er på tilbud eller ej. Der er ofte mange tilbud på vægtsæt på nettet – disse må du ikke gå glip af.

Søg efter vægtsæt tilbud for at danne dig et overblik over de aktuelle tilbud.