Spinningcykel test - de bedste til hjemmetræningen

spinningcykelEn spinningcykel er en god investering, hvis du trænger til at udfordre dig selv eller komme i form derhjemme. Det er uden tvivl også et godt køb, hvis du gerne vil tabe de overflødige kilo, da spinningcyklen er yderst effektiv til forbrænding af kalorier.

Spinning er blevet utroligt populært i fitnesscenteret, men er i den senere tid også blevet populært derhjemme. Hvis du før har været i et fitnesscenter, så har du sikkert enten set eller prøvet at være med på et spinning-hold, og der får den aldrig for lidt. En instruktør der råber og motivere folk til at presse sig selv til det yderste!

Elsker du benhård træning, vil du i form, vil du tabe dig de overfløde kilo eller elsker du bare en god udfordring – Så skal du købe en spinningcykel.

Herunder kan du læse mere om, hvilken spinningcykel der er den rette for dig.

Abilica Racer 2.1 spinningcykel

Bedst til prisen
 • Abilica Racer 2.0 spinningcykel
 • Pris: 4.995,00

Sole SB700

Testvinder!
 • Sole SB700
 • Pris: 7.995,00

Masterfit TP900 Spinningcykel

Pro valg
 • Masterfit tp900 spinningyckel
 • Pris: 8.900,00

Hvilken spinningcykel skal jeg vælge?

At vælge den rette spinningcykel er ikke altid lige nemt. Der findes mange forskellige modeller på markedet, det kan derfor være svært at gennemskue – Hvad forskellen er og hvorfor du skal vælge den ene fremfor den anden.

Vi vil godt hjælpe dig med at finde den helt rette spinningcykel og har derfor fundet de mest populære og solgte spinningcykler på det danske marked.

Vi vil til enhver tid anbefale dig at købe en dyr spinningcykel med et tungt svinghjul, da du får en god og naturlig tråd – Der føles som rigtig landevejscykling. Samtidig bør du også vælge en spinningcykel med en stor brugervægt, da det betyder, at den er mere stabil. Udover det er der også andre småting som computer, der kan være ekstra motiverende og hjælpe dig med at holde styr på dine tal.

Det er selvfølgelig forskelligt, hvorvidt du har brug for en billig eller dyr spinningcykel – Da det kommer helt an på dit behov. Hvis du allerede er vant til spinning og vil have noget ordentligt, så er det også helt klart værd at betale det ekstra for noget godt. Hvis du derimod er helt ny og ”bare” vil have en spinningcykel for at komme lidt i gang med træningen derhjemme, så er en billig spinningcykel måske god nok for dig. Samtidig kan det også være mindre motiverende, hvis kvaliteten er lav, da oplevelsen ikke er den samme.

Bedst til prisen - Abilica Racer 2.1

Abilica Racer 2.0 - bedst til prisenAbilica Racer 2.1 er en unik spinningcykel, som de fleste cykeldedikerede forbrugere har lagt mærke til. Du får ikke den mest avancerede og revolutionerende cykel på markedet, men du kan til gengæld forvente at få fuld værdi for alle pengene. Denne spinningcykel er nemlig kåret som bedst til prisen.

Den stilrene spinningcykel leveres med kombipedaler, et tungt svinghjul og en indbygget computer med visning af de mest interessante data. Der tilbydes desuden både horisontal og vertikal justering af sadel og styr. Leder du efter en spinningcykel, som minder om en racercykel, så vil denne model være som skabt for dig.

Abilica har gjort det igen. De har formået at udvikle en kvalitetscykel, som alle har råd til at købe. Der er al mulig god grund til at kigge nærmere på den omtalte spinningcykel, da den slår de fleste andre cykler med flere længder.

Fordele ved Abilica Racer 2.1:

 • Prisvenlig
 • Kombipedaler
 • 22 kg. tungt svinghjul
 • 3-delt krank
 • Smalt racersæde
 • Moderne design
 • Justering af sadel og styr
 • Stillegående rem giver lydsvag og behagelig træning
 • Indbygget computer, som viser kadence, tid, Kcal, distance og hastighed.

Testvinder - Sole SB700

testvinderen - Sole SB700Sole SB700 er den fødte testvinder, da den gør det godt på alle parametre. Der er ikke en finger at sætte på hverken kvaliteten, designet eller komforten.

Spinningcyklen er ikke blot et hit blandt forbrugerorganisationer, men også blandt motionsklubber og private motionister. Du kan vælge mellem mange forskellige spinningcykler til hjemmet, men du får svært ved at finde en cykel, som har lige så mange fordele som denne.

Det er den perfekte spinningcykel til dig, som kun vil have det bedste af det bedste. I forskellige tests bliver spinningcyklen beskrevet som en uimodståelig cykel, som har en kraftig stålkonstruktion, et godt bremsesystem, skræddersyede indstillingsmuligheder og meget andet. Derudover må man ej forglemme at nævne den indbyggede trådløse computer og de praktiske transporthjul. Med i prisen får du desuden en flaskeholder og en dertilhørende drikkeflaske.

Fordele ved Sole SB700:

 • Kraftig stålkonstruktion
 • Godt bremsesystem
 • Justerbart sæde og styr
 • Kombipedaler
 • Flaskeholder og drikkeflaske medfølger
 • Indbyggede transporthjul
 • Indbygget trådløs computer
 • Lydsvag maskine

Bedste pro valg - Masterfit TP900

pro valg - Masterfit TP900Masterfit TP900 er svaret på dine bønner, hvis du længe har ledt efter en professionel spinningcykel til hjemmet. Der er nemlig tale om en veludviklet spinningcykel, som er rig på funktioner. Spinningcyklen har ikke blot en kraftig konstruktion og et tungt svinghjul, men også et justerbart styr og en ergonomisk sadel.

På selve styret er der monteret en lille computer, som viser både distance, hastighed, watt-belastning og andre vigtige data. Du får desuden glæde af hele 16 modstandsniveauer. Cyklens kombipedaler kan anvendes med almindelige træningssko såvel som spinningsko. Du bestemmer selv.

Masterfit TP900 kan bruges af alle takket være de mange indstillingsmuligheder og den høje belastningsevne. Spinningcyklen bør fange din interesse, hvis du er dedikeret til din træning og ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten af dine træningsmaskiner.

Fordele ved Masterfit TP900:

 • Topmodel
 • 22 kg. tungt svinghjul
 • Kraftig konstruktion
 • Indbygget computer med datavisning
 • 16 modstandsniveauer
 • Kombipedaler
 • Høj kvalitet
 • Mange indstillingsmuligheder
 • Høj belastningsevne

Billigste valg – Titan Spinbike SB5600 Spinningcykel

Titan Spinbike SB5600 SpinningcykelTitan Spinbike SB5600 er vores ”Billigste valg”, da du får en ok spinningcykel i forhold til prisen. Det er svært at finde en meget billigere spinningcykel, i hvert fald, hvis den også skal være funktionel og i nogenlunde kvalitet. Så skal den være billig, så vælg denne Titan Spinbike SB5600.

Vi vil til enhver tid anbefale dig at betale lidt ekstra for enten Fitland Eller Abilica spinningcyklen, da de er væsentlige bedre. Men hvis dit budget ikke rækker så langt eller hvis, dine krav og behov er minimale, så er det her valg godkendt.

Du får her et 13 kg. Tungt svinghjul, hvilket er rigeligt for de fleste. Men sammenlignet med Fitland S8300 er der en stor forskel. Men hvis du hverken er professionel eller allerede den store spinningsekspert, så har det måske en minimal betydning for dig.

Titan Spinbike SB5600 har også justeringsmuligheder for sædet, både lodret og vandret. Du har dertil også mulighed for at justere benene, så den står stabilt på underlaget.

Computeren viser dig også alle de nødvendige informationer, herunder: tid, hastighed, distance og scan.

Titan Spinbike SB5600 er med pedaler til indstik. Det er muligt at skifte pedalerne, hvis du vil bruge cykelsko.

Praktisk information:

Vægt: 36,5 kg

Maks brugervægt: 125 kg

Svinghjul: 13 kg

Computer medfølger

Ingen pulsmåling

Hvad er en spinningcykel? Forskellen på en motionscykel og spinningcykel?

spinningFør du vælger at købe en spinningcykel, så bør du sætte dig ind i, hvad en spinningcykel helt præcist er. En spinningcykel og en motionscykel har mange fællestræk, men har også store forskelle.

Både spinningcyklen og motionscyklen ser forholdsvis ens ud, hvis man kigger på afstand, men selve konstruktionen af spinningcyklen er langt fra den samme som motionscyklen.

En spinningcykel er meget mere avanceret bygget og bruges ofte af seriøse motionister. Den er virkelig god til at forbrænde en masse kalorier og til at udfordre dig selv. Den minder meget om at sidde på en racercykel. Så hvis du er vant til racercykler og landevejscykling, så er det her uden tvivl et godt valg for dig.

Spinningcyklen har en hård, smal og mindre komfortabel sadel sammenlignet med motionscyklen, som har en blød, stor og komfortabel sadel.

Så hvis du søger efter en cykel, der mest af alt minder dig om din racercykel, så er det uden tvivl en spinningcykel du skal vælge. Vil du derimod heller have en indendørs cykel, hvor du kan sidde komfortabel, cykle stille og roligt for at komme i gang, så er motionscyklen det bedste valg.

Hvorfor er spinning en god ide?

Der er mange gode grunde til, hvorfor spinning er en god idé. Spinning er blevet en meget populær træningsform i fitnesscenteret, men spinning er også blevet mere populært hjemme end nogensinde før.

Det er altid en god idé at bevæge sig og dyrke motion, men nogen træningsformer giver mere end andre og her er spinning en af de bedste.

Spinning er yderst effektivt, hvis du vil opnå en god konditionstræning, men det er i den grad også en god idé, hvis du vil forbrænde en masse kalorier i forbindelse med et vægttab. Udover at spinning er effektivt, så har spinning også en meget lille skadesrisiko, hvilket gør det til en endnu mere interessant træningsform.

Det styrker du ved spinning

Spinning er yderst godt, men hvad er det lige præcis godt for? Det er selvfølgelig godt for din kondition, men det er også godt til træning af baller, lår, ryg og mave. Udover det, så udgør denne træningsform som tidligere nævnt også en minimal risiko for skader.

Hvor meget forbrænder jeg ved spinning?

Det er altid svært at sige præcist, hvor meget du forbrænder ved hvilken som helst træningsform – Da det kommer helt an på, hvor høj en intensitet du cykler med. Der er dog ingen tvivl om, at spinning i forhold til mange andre træningsformer er langt mere effektiv, når det kommer til forbrænding af kalorier. Så hvis du vil tabe dig, er spinningcyklen uden tvivl en af de bedste redskaber.

Hvis du vil være sikker på, at få den bedst mulige forbrænding, så er det vigtigt at du giver den fuld gas på spinningcyklen, så du får pulsen helt op hvor det virkelig kan mærkes. Samtidig er det en god idé at gøre det i forbindelse med intervaltræning.

Spinning udstyr

SpinningskoHvis du vil have mest muligt ud af din spinning-session, så kræver det selvfølgelig noget udstyr, der er optimalt til træningen. Herunder er både spinningsko og tøj en god idé at investere i, hvis du alligevel har besluttet dig for, at købe en spinningcykel.

Spinningsko

Spinningsko er særligt udviklet til spinning på spinningcyklen. De går også under navnet cykelsko. Det særlige ved disse sko ift. Almindelige træningssko, er at de under bunden har et særligt klik-system, der gør det muligt at ”klikke” dem fast på spinningcyklen. Det betyder at du sidder godt fast og kan give den fuld smadre, og fokusere fuldt ud på din træning.

Du kan finde et stort udvalg af spinningsko på Cykelpartner.dk – Klik her og se udvalget af spinningsko til herre og kvinder.

Spinningtøj

Spinningtøjet er muligvis ikke helt lige så vigtigt som spinningskoene, da de selvfølgelig skal klikkes fast. Har du derimod før været med til en times spinning, hvis ikke to timer, så ved du også hvilken betydning spinningtøjet har.

Det kan hurtigt blive en ulækker, varm og svedende fornemmelse at spinne, det gælder både i fitnesscenteret såvel som hjemme. Så hvis du vil undgå at svede og føle dig ulækker allerede efter kort tid, så skal du have fat i noget godt spinningtøj, der både er svedtransporterende og åndbart.

Der er mange muligheder for at vælge spinningtøj, men hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge får du her et godt råd. Vælg ærmeløse eller kortærmede trøjer for ikke at få det for varmt, det samme gælder spinningshorts fremfor lange spinningbukser.

Du kan finde et stort udvalg af spinningtøj hos Cykelpartner.dk:

Spinningtøj til mænd her →

Spinningtøj til kvinder her →

Spinningprogrammer

Det kan være en god idé at spinne efter et bestemt program, da det gør træning mere interessant. Samtidig vil din motivationsfaktor også være større, hvilket betyder at du kan spinne i længere tid.

Udover at spinne i længere tid, så bliver du også ekstra motiveret til at lave personlige rekorder, her tænker jeg både tid og/eller distance.

Det er altid mere motiverende at spinne, når man ved, at man gøre fremskridt.

Det kan være utroligt kedeligt at sidde derhjemme på en spinningcykel, i hvert fald for mange, hvilket betyder at det er svært at holde motivationen oppe. Så hvis du ofte har problemer med kedsomhed i forbindelse med din træning, så vil et træningsprogram også være ideelt for dig.

Vi kan anbefale dig at kigge her ,hvis du vil afprøve et godt spinningprogram

Se også andre populære træningmaskiner

Romaskine
View more
Motionscykel
View more
Løbebånd
View more