Om os

Formålet med BGH.dk er at hjælpe dig i gang med træningen. Har du svært ved at komme i gang, så tag det bare rolig, du er langt fra den eneste. BGH står for Bare God Hjemmetræning. Der er alt for mange der dyrker for lidt motion, og det skyldes ofte at motivationen ikke er der eller fordi de har en travl hverdag.

Har du besluttet dig for at der skal ske noget med din træning, men er du stadig ikke helt vild efter at blive medlem i et fitnesscenter, så er det her lige hvad du søger efter. Vi har skrevet en masse inspirerende artikler om, hvordan du kommer godt i gang med træningen - Hvor vi tager udgangspunkt i folk der vil træne hjemmefra. Der er nemlig mange muligheder for at træne hurtigt, effektivt og billigt. Du kan træne uden træningsredskaber, men der er også mange gode træningsmaskiner, som kan være med til at gøre træningen mere effektiv og langt sjovere på sigt.

Vi har udviklet en masse guides til vælge det rigtige træningsudstyr. Under de forskellige træningsmaskiner finder du anbefalinger af produkter. Produkterne har modtaget gode bedømmelser på forhandlerens hjemmeside eller også er det et godt tilbud. Disse produkter kan du købe ved at klikke på vores links. Flere af vores anbefalinger indeholder affiliate links, hvilket betyder, at vi modtager en provision, hvis du køber et produkt igennem vores side.

Hvis du vil vide mere om os eller hvis du har spørgsmål, så er du mere end velkommen til at tage kontakt her.