Berg trampolin – De bedste trampoliner på markedet

dis2

Berg trampoliner står i høj kurs blandt danske forbrugere – ikke mindst blandt børnefamilierne. Berg har i årevis designet og udviklet trampoliner, som har fundet vej til mange tusinde husstande i hele verden.

Berg er også kendt for at fremstille gokarts, trækvogne, gåcykler og mange andre produkter inden for udendørs legetøj. Du kan ikke undgå at støde på denne producent, hvis du går på jagt efter den bedste trampolin på markedet.

Berg trampoliner er omdrejningspunktet for denne guide, hvor du kan læse en lang række konkrete produktbeskrivelser, ligesom du kan læse en masse gode tips og råd. Du får med andre ord den basale viden på plads, så du nemmere kan finde den ideelle trampolin.

Populært valg

Berg trampolin på ben

Bedste Valg

Runde Berg (Nedgravet)

Godt valg

Firkantet BERG (nedgravet)

De bedste trampoliner fra BERG

BERG har gennem årene designet, udviklet og produceret en lang række trampoliner i forskellige former, størrelser og prisklasser. BERG har faktisk gjort det så godt og haft så stor succes, at de er blevet synonym med kvalitetstrampoliner. Derfor er det et mærke, man næsten ikke kan komme udenom, når der skal købes en ny trampolin til haven.

Det er svært at pege på den bedste trampolin fra BERG, idet det afhænger af mange individuelle faktorer. Alligevel er det lykkedes os at udvælge nogle trampoliner fra producenten, som vi mener skiller sig ud fra mængden på den gode måde.

Hvad end du leder efter en firkantet BERG trampolin og / eller en BERG trampolin til nedgravning, så kan du via vores guide finde den helt rigtige trampolin fra det anmelderroste brand.

BERG ér et sikkert valg af trampolinmærke, så uanset hvilken af deres trampoliner du vælger at købe, er der udsigt til at gøre et godt køb.

Berg trampoliner med ben

Vi har udvalgt en række trampoliner med ben, som du kan kigge nærmere på, hvis du foretrækker, at din kommende trampolin skal stå på ben.

BERG Champion 330 trampolin – Testvindende model

berg championBERG Champion 330 er en prisvindende trampolin, der i årevis har glædet både store og små. Der er tale om en mellemstor trampolin, som matcher det gennemsnitlige budget. Trampolinen hører til blandt danskernes favoritter, så den er måske også noget for dig.

Topmoderne og sikker trampolin med rustbeskyttelse og stor diameter

BERG Champion 330 måler 3,3 meter i diameter, hvilket er en størrelse, som vil tilfredsstille de fleste børn og voksne. Der er god plads til at hoppe rundt og lave tricks uden at føle sig begrænset af pladsen.

Den prisvindende trampolin byder på høj sikkerhed, hvor det vil være relevant at fremhæve den brede beskyttelseskant og de slidstærke materialer. Trampolinen er tilmed ekstra godt beskyttet mod rust takket være den varmgalvaniserede ramme.

Veludført udformning, støjsvag og glimrende fjedre

BERG Champion 330 gør sig positivt bemærket med rammens veludførte udformning, som er med til at gøre modellen til en støjsvag og robust trampolin. Trampolinen udstråler kvalitet og klasse, hvorfor du stolt kan tillade dig at vise din trampolin frem for hele verden.

Trampolinen kommer med en ny og patenteret løsning, hvor fjedrene sidder diagonalt. Det er med til at give spændstige og behagelige spring for alle hoppere. De fantastiske fjedre sikrer en perfekt hoppeoplevelse. Det skal desuden bemærkes, at der medfølger et sikkerhedsnet af høj kvalitet.

Vigtige specifikationer:

 • personvægt: 100 kg.
 • Diameter: 3,3 meter (bemærk: der findes flere størrelser)
 • Fjedre: 96 stk.

BERG Talent 300 cm trampolin – Perfekt til den mindre have

Berg talent trampolin BERG Talent 300 cm er også en meget populær trampolin, som meget vel kan opfylde alle dine krav og ønsker. Du vil finde denne trampolin særligt interessant, hvis du kigger efter en trampolin til en mindre have.

Prisvenlig trampolin til familier med mindre haver

BERG Talent 300 cm er som bekendt mest egnet til familier med mindre haver, hvor der lige kan findes plads til en trampolin. Der er traditionen tro blevet lagt kræfter i at udvikle en fantastisk trampolin – og det er mildest talt lykkedes ganske godt. Trampolinen måler 3 meter i diameter, hvilket på mange måder er en praktisk størrelse.

Medfølgende sikkerhedsnet, beskyttelse mod slag og UV-beskyttelse

BERG Talent 300 cm bliver leveret med et medfølgende sikkerhedsnet, så sikkerheden kommer i fokus fra starten. Sikkerhedsnettet har en overlappende åbning, så det er nemt at komme ind og ud.

Sikkerhedsnettets stolper er belagt med skum for at beskytte mod slag. Hoppedugen er UV- beskyttet med henblik på, at den ikke skal beskadiges af solens stråler. Vi gør opmærksom på, at denne trampolin primært er henvendt til børn og unge – maks. brugervægt er 70 kg.

Vigtige specifikationer:

 • personvægt: 70 kg.
 • Diameter: 3 meter (bemærk: der findes flere størrelser)
 • Fjedre: 54 stk.

Berg trampoliner til nedgravning

Der findes også Berg trampoliner til nedgravning, som du kan bestille på nettet til overkommelige priser. Trampolintypen er interessant for dig, der gerne vil grave din kommende trampolin ned for at opnå de mange førnævnte fordele.

BERG Champion 330 InGround – Den runde model

BERG Champion 330 InGroundBERG Champion 330 InGround er modelnavnet på den klassiske trampolin fra den eftertragtede producent. Det er faktisk den første trampolin, der blev udviklet til nedgravning, så du får fingrene i et stykke historie.

Nedgravet trampolin med høj sikkerhed

BERG Champion 330 InGround er en nedgravet trampolin, som byder på højeste kvalitet. Denne trampolin er omkring 20 centimeter over jorden, hvilket har to markante fordel. Det tager mindre udsyn i haven, og det optimerer sikkerheden. Det er tilmed ikke nødvendigt at investere i en stige, da det er nemt at komme op og ned fra trampolinen.

Fremragende hoppegenskaber og optimalt beskyttet mod rust

BERG Champion 330 InGround er en trampolin, der giver fremragende hoppeegenskaber takket være de nye TwinSpring fjedre. Det høje antal fjedre giver et stærkt og sikkert opspring til glæde for alle. Fjedre og ramme er varmgalvaniseret og er dermed optimalt beskyttet mod rust. Trampolinen kan bruges af både børn og voksne.

Vigtige specifikationer:

 • personvægt: 100 kg.
 • Diameter: 3,3 meter (bemærk: der findes flere størrelser)
 • Fjedre: 96 stk.

BERG EazyFit InGround – Den aflange model

BERG EazyFit InGround grønBERG EazyFit InGround er denne aflange trampolin, som er perfekt til en mindre have. Det er som regel nemmere at finde plads til en firkantet trampolin sammenlignet med en rund trampolin, hvorfor denne trampolin er meget attraktiv.

Firkantet trampolin med anerkendte fjedre og tyk kantpolstring

BERG EazyFit InGround er en firkantet trampolin, som kommer med de anerkendte GoldSpring fjerde, som sørger for en god hoppeoplevelse hver gang. Det er overkommeligt at finde plads til denne trampolin i enhver have takket være den praktiske udformning.

Det integrerede rammenet er med til at sikre, at der ikke kommer hverken dyr eller mindre genstande ind under trampolinen. Trampolinen er robust og slidstærk, hvorfor den sagtens kan bruges af både større og mindre børn samt voksne.

Vigtige specifikationer:

 • personvægt: 100 kg.
 • Længde x bredde: 3,3 x 2,2 meter
 • Fjedre: Ukendt antal

Derfor skal du købe en Berg trampolin

Der er så mange gode grunde til at købe en Berg trampolin, men vi kan af logiske årsager ikke nævne dem alle sammen. Vi har i stedet valgt at fokusere på de vigtigste fordele, så du får en fornemmelse af, hvorfor det er så attraktivt at købe en trampolin fra denne producent:

 1. Kvalitet i verdensklasse – Der findes høj kvalitet, og så findes der kvalitet i verdensklasse. Du kan med fordel købe en trampolin fra den anerkendte producent, hvis du foretrækker kvalitet i verdensklasse. Berg har taget et bevidst valg om kun at bruge de bedste materialer til produktionen, hvorfor den tårnhøje kvalitet er blevet en realitet. Du kan – med korrekt rengøring, opbevaring og vedligeholdelse – få glæde af din trampolin i adskillige år.
 1. Serier til både børn og voksne – Berg trampoliner er henvendt til både børn og voksne, da der findes mange forskellige serier. Det kan du blive klogere på, hvis du danner dig et overblik over det store udvalg af trampoliner. Opspringet er tilpasset målgruppen, så du kan også finde en passende trampolin. Trampoliner til større børn og voksne har typisk et fast opspring, mens trampoliner til mindre børn har et blødere og jævnt opspring.
 1. Mulighed for at købe tilbehør og reservedele – Der findes rigtigt meget tilbehør til trampoliner, som du kan overveje at købe. Der findes forskellige tilbehørspakker, men det er også muligt at købe tilbehøret separat. Det mest almindelige tilbehør til trampoliner består af stiger, sikkerhedsnet og beslag. Der er dog også mulighed for at købe nye fjedre eller nye ben, hvis nogle af de dele går i stykker. Du er altså ikke tvunget til at købe en ny trampolin, blot fordi din trampolin er delvist i stykker.
 1. Kompromisløs sikkerhed – Berg trampoliner byder altid på kompromisløs sikkerhed, så du kan være helt tryg ved at sende dine børn ud på trampolinen. Du kan selv gøre noget for at optimere sikkerheden, hvis du f.eks. investerer i et sikkerhedsnet. Der er altid en vis risiko for, at man kan komme galt af sted, når man hopper på trampolin, men en sikker trampolin vil kunne minimere uheldsrisikoen.
 1. De er pengene værd – Berg trampoliner er ikke de billigste trampoliner på markedet, men du kan forvente, at de er pengene værd. Berg er en meget pålidelig producent, som gennemtester alle deres trampoliner, før de ender i butikkerne. Det er din sikkerhed for, at du ikke køber katten i sækken. Du får altså kvalitet for alle pengene og endda lidt mere til.
 1. De er nemme at sælge videre – Berg er et eftertragtet mærke, så du kan sagtens sælge din trampolin brugt, hvis du skal flytte, eller hvis børnene er vokset fra trampolinen. Der bliver hele tiden udviklet nye og bedre trampoliner, men det betyder ikke, at de gamle modeller ikke længere er penge værd.

Video guide til nedgravning af trampolin

Berg trampoliner – Disse forskellige typer findes der

berg trampolin med benDet er nærliggende at tro, at der kun findes én type trampolin, men der findes faktisk flere typer. Du vil i de kommende afsnit blive introduceret for to forskellige typer trampoliner, som adskiller sig på én vigtig faktor.

Der er tale om trampoliner på ben og trampoliner til nedgravning, som er de to mest almindelige trampolintyper. Der er fordele og ulemper ved begge typer, så hvilken type du skal vælge afhænger af dine personlige præferencer.

Der er i øjeblikket størst efterspørgsel på trampoliner på ben, men det skal ikke nødvendigvis afholde dig fra at kigge efter trampoliner til nedgravning. Den nemmeste umiddelbare løsning vil være at købe en trampolin på ben, men der er også visse fordele ved en trampolin til nedgravning. Det skal vi kigge meget mere på i de nedenstående afsnit.

Trampoliner på ben

Berg trampoliner på ben betragtes i de fleste kredse som almindelige trampoliner, da det er denne trampolintype, der findes i de fleste haver. Det er trampoliner, der er udstyret med ben og er nemme at sætte op.

Nemme at sætte op – Trampoliner på ben er nemme og hurtige at sætte op, hvilket er en fordel for dig, som ikke har intentioner om at bruge en hel weekend på opsætningsdelen. Du skal først og fremmest sikre dig, at benene sidder godt fast, før du tager trampolinen i brug. Ydermere er det vigtigt, at trampolinen står på en jævn græsplæne uden huller.

Fylder meget rent visuelt – Berg trampoliner på ben fylder meget rent visuelt, da de godt kan virke en smule store og klodsede. Der er altså ingen tvivl om, at en trampolin på ben vil skabe meget opmærksomhed sammenlignet med en nedgravet trampolin.

Stor faldhøjde – Berg trampoliner på ben har generelt en stor faldhøjde, hvilket har en vis indflydelse på sikkerheden. Den store faldhøjde er ingenlunde en fordel, hvis barnet kommer ud af balance og falder ned fra trampolinen. De fleste trampoliner på ben vil være en halv til en hel meter oppe i luften.

Opsummeret: Berg trampoliner på ben findes i mange former og størrelser og er nemme at sætte op, men du skal være opmærksom på, at de fylder meget rent visuelt, og faldhøjden er stor.

Trampoliner til nedgravning

InGround = Delvist skjult i din have

FlatGround = Komplet integreret i din have

Berg trampoliner til nedgravning – eller også kendt som nedgravede trampoliner – er også særdeles populære blandt danskerne. Det er ikke den mest populære trampolintype, men der er faktisk flere og flere forbrugere, der investerer i trampoliner til nedgravning.

Stort opsætningsarbejde – Du skal være forberedt på at bruge en håndfuld timer på opsætning og nedgravning, hvis du køber en trampolin til nedgravning. Du skal på forhånd have fundet ud af, om din jord passer til en nedgravet trampolin. Det er i den forbindelse ikke underordnet, om jorden føles mest som sand eller ler. Du skal så vidt muligt forsøge at vælge en placering, hvor der ikke er ledninger eller rør i jorden. Du kan evt. tage et kig på din grundplan, hvis du er i tvivl.

Går i ét med græsplænen – Der er mange mennesker, der mener, at en nedgravet trampolin er pænere og mere stilfuld. Det hænger åbenlyst sammen med, at en nedgravet trampolin går i ét med din græsplæne. Således vil du opleve, at trampolinen ikke skaber så meget opmærksomhed.

Høj sikkerhed – Berg trampoliner til nedgravning er mere sikre end trampoliner på ben. Det skyldes, at faldhøjden er meget lav, så det er begrænset, hvor galt det kan gå. Den lave faldhøjde vil komme både børn og voksne til gode, hvis uheldet er ude.

Opsummeret: Berg trampoliner til nedgravning er besværlige at sætte op, men du kan til gengæld glæde dig over, at denne løsning er både moderne og sikker.

Læs mere hos BergToys her.

Tilbehør til trampoliner

Sikkerhedsnet til trampolinDer findes som tidligere nævnt meget forskelligt tilbehør til trampoliner, men det er ikke sikkert, at du har behov for at eje alt tilbehør. Det er ikke desto mindre en fordel, at der bliver udviklet tilbehør, da det vil kunne gøre din oplevelse på trampolinen en hel del bedre. Det er helt frivilligt, om du ønsker at købe tilbehør, men kan du modstå fristelsen?

Sikkerhedsnet til Berg trampolin

Sikkerhedsnet er et must-have til enhver Berg trampolin, da sikkerheden bør være førsteprioritet. Du kan købe et sikkerhedsnet af høj kvalitet, så der fremadrettet kan leges sikkert på trampolinen. Sikkerhedsnettet er nemt at montere, ligesom det er nemt at afmontere ved behov.

Det anbefales at tage sikkerhedsnettet af i vinterhalvåret. Den helt store fordel ved et sikkerhedsnet er, at du ikke rammer den hårde jord, hvis du mister balancen.

Cover til din trampolin

Covers til trampoliner er ligeledes et hit, fordi de specialudviklede covers er effektive til at holde både beskyttelseskant og hoppedug på trampolinen ren og tør. De såkaldte covers kan som udgangspunkt bruges til både trampoliner på ben og trampoliner til nedgravning.

Det tager ikke mange sekunder at tage et cover af og på trampolinen, så hvorfor ikke investere i denne form for tilbehør?

Stige til trampoliner

Stiger gør det sikkert og nemt at komme op og ned af trampolinen. De fleste stiger er udstyret med brede trin, så der er mindre risiko for at glide af. Der er ingen grund til at gøre det mere besværligt end højst nødvendigt at komme op på trampolinen, så en stige vil være en god investering.

Stiger til trampoliner er praktiske for både børn og voksne, som har svært ved at komme op på trampolinen uden hjælpemidler.

Kantpude til trampolin

Kantpuder kan blive slidte og gå i stykker ligesom de fleste andre dele, men så er det en fordel, at kantpuder kan købes som tilbehør. Kantpuder bliver fremstillet af meget slidstærke materialer, hvilket er med til at sikre den længste levetid.

Skoholder

Skoholdere findes bl.a. som praktiske net med opbevaringslommer til både sko, drikkeflasker, mobiltelefoner, nøgler og andre genstande. Det er nemt at fastgøre en skoholder til trampolinen takket være de medfølgende elastiksnore.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvilke trampoliner er de bedste?

Berg har efterhånden udviklet og designet rigtig mange trampoliner, hvor nogle selvfølgelig er mere populære end andre. Berg står bl.a. bag en lang række testvindende trampoliner, og netop disse trampoliner kan du med god grund kigge nærmere på. At få kåret en trampolin som testvinder er trods alt noget af en blåstempling.

Hvorfor vælge en dyr fremfor en billig trampolin?

Berg har som udgangspunkt ingen intentioner om at konkurrere på prisen, og ønsker du blot en billig trampolin, så vil dette mærke ikke være at foretrække. Du skal vælge en dyr(ere) trampolin, hvis du vægter parametre som sikkerhed, ergonomi og holdbarhed højere end pris. Berg trampoliner er sikre, og de har en lang levetid, hvorfor disse trampoliner er alle pengene værd.

Hvor kan jeg købe min trampolin?

Det nemmeste – og ofte også billigste – er uden tvivl at købe en trampolin på nettet. Her kan du skabe dig et godt overblik over markedets trampoliner, og du har ovenikøbet mulighed for at sammenligne priser på de mest populære trampoliner. Hvis trampolinen er på lager, vil du sandsynligvis kunne få den leveret i løbet af få hverdage.