Boksepude – Find den rette boksesæk

Boksepude – boksesæk – boksebold er alle sammen interessante produkter for den bokseglade mand eller kvinde. Disse produkter er ikke kun tiltænkt voksne, men også børn og unge, som med boksning vil kunne gøre noget godt for såvel styrke som kondition og balance. Boksning er på mange måder en effektiv motionsform, som er værd at stifte bekendtskab med for alle. Læs mere om fordelene ved boksning her.

Uanset om du drømmer om at blive professionel bokser, eller om du bare gerne vil i bedre form, så vil en boksepude eller boksesæk være en glimrende investering. Med disse redskaber kan du nemlig boksetræne i trygge omgivelser. Der findes rigtig mange fine boksepuder og boksesække til hjemmebrug – disse vil vi kigge nærmere på senere i guiden.

Der findes bokseudstyr til både nybegyndere, erfarne og professionelle, så det store spørgsmål er, hvilket niveau du er på? Du kan med udgangspunkt i dit nuværende niveau finde den perfekte boksepude, boksesæk eller boksebold på nettet. Der er efterhånden rigtig mange forhandlere af bokseudstyr til private.

Hammer Fit Junior - boksesæt

Bedst til prisen
 • hammerfit junior boksesæt
 • Pris: (AFP: Error loading price from price table)

Boksesæt - Punch N Kick + handsker

Testvinder
 • bedste pro valg af boksepude
 • Pris: 1.345,00

Viking Stående Boksesæk

Bedste stående boksesæk
 • bedste stående boksepude
 • Pris: 1.899,00

Hvilken boksepude skal jeg vælge?

Googler du boksepudeboksesæk eller boksebold, vil du erfare, at der er rigtig mange muligheder. Der er så mange muligheder, at man umuligt kan vælge ét produkt, hvis man ikke bruger tid på at specificere, hvad man rent faktisk søger. Dette vil vi hjælpe dig med i dette afsnit.

Der findes helt overordnet to forskellige boksepuder. Der findes den lofthængte model og den fritstående model. Den lofthængte boksepude er det klassiske valg, men der er også en række fordele ved en fritstående boksepude. For at gøre valget lidt nemmere vil vi gerne præsentere dig for de mest betydningsfulde fordele og ulemper ved de to typer af boksepuder.

Lofthængt boksepude - En lofthængt boksepude er forbrugernes foretrukne valg, men faktum er, at ikke alle danskere vil kunne få glæde af en sådan boksepude. Det kræver nemlig, at man har et tilstrækkeligt robust loft. Et godt alternativ til denne boksepude er en væghængt boksepude. Fordelene ved den lofthængte boksepude er mange. Du er ikke kun sikret en god stabilitet, men kan også glæde dig over, at du nemt og bekvemt kan bevæge dig hele vejen rundt om sækken. Dette er med til at sikre en mere effektiv boksetræning. Skal boksepuden bruges af en voksen, bør du investere i en lofthængt boksepude, idet de fritstående boksepuder primært, men ikke udelukkende, er tiltænkt børn.

Fritstående boksepude - En fritstående boksepude er tilegnet dig, som ikke vil bruge tid og energi på at hænge en boksepude op på væggen eller i loftet. Det smarte ved en boksepude på fod er, at den er utrolig let at montere, idet den blot skal samles og fyldes med vand eller sand. En af udfordringerne ved den stående boksepude er, at den kan have en tendens til nemt at komme ud af kurs, hvilket kan besværliggøre boksetræningen. Dette problem berører dog kun de billige og mindre robuste boksepuder.

….. Så skal jeg vælge en lofthængt eller fritstående boksepude? Det vil vi lade dig om at vurdere, da det på mange måder er en smagssag. I første omgang bør du undersøge, om dit loft kan håndtere en lofthængt model. Der er jo ingen grund til at ødelægge dit loft.

Få en masse inspiration til at træne som en bokser her.

Billig boksesæk til børn inkl. handsker

Billig boksesæk til børn inkl. handskerMed dette tilbud får du ikke kun en børnevenlig boksesæk, men også et sæt kvalitetshandsker, så dit barn får det hele i ét sæt. Boksesækken samt handskerne er tiltænkt små og mellemstore børn op til 12-årsalderen.

Viking har designet og fremstillet både boksesækken og handskerne, som kommer med fin komfort og kvalitet. For en god ordens skyld skal det nævnes, at ophæng til boksesækken ikke medfølger. Dette skal købes ved siden af.

Både boksesækken og boksehandskerne kommer i et flot hvidt / blåt design. Ifølge os er det, det perfekte boksesæt til børn.

 • Højde: 72 cm.
 • Vægt: 8 kg.

Billig sandsæk til boksning

Billig sandsæk til boksningStår en billig sandsæk højt på din ønskeliste, så må du ikke gå glip af vores introduktion af denne lækre sandsæk. Nippon Sport står bag den fine boksesæk, som er fremstillet af kunstlæder af højeste kvalitet.

Sækken måler 70 cm. i højden, vejer 14 kg. og bliver leveret med både kæde og karabinhage, så den er ualmindelig nem at hænge op. Det er endvidere relevant at fremhæve sækkens kvalitetsfyld, som har været med til at sikre en god tyngde og kvalitet. Du kan takket være den høje kvalitet være sikker på, at din sandsæk bliver ved med at bevare den samme hårdhed år efter år. En billig sandsæk kan altså sagtens være af høj kvalitet. Det er denne sæk et fremragende bevis på.

 • Højde: 70 cm.
 • Vægt: 14 kg.

Punch N Kick boksepude inkl. handsker

Punch N Kick boksepude inkl. handskerPunch N Kick er et glimrende boksesæt for større børn og voksne, som har ambitioner med deres boksetræning. Sættet består foruden en robust boksepude af et par sandsækhandsker i læder, som udbydes i forskellige størrelser. Husk at angive den ønskede handskestørrelse ved bestilling.

Boksepuden vejer intet mindre end 40 kg. og måler 130 cm. i højden. Som du måske kan fornemme, er der tale om en yderst robust boksepude, som kan bruges af både begyndere og erfarne. Boksepuden er fremstillet af kunstlæder og bomuld.

Fordelen ved denne boksepude er, at du kan træne både slag og spark.

 • Højde: 130 cm.
 • Vægt: 40 kg.

Abilica Flexi boksesæt inkl. handsker

Abilica Flexi boksesæt inkl. handskerAbilica er den stolte producent og forhandler af dette fine boksesæt, som består af både boksesæk og handsker. Det helt særlige ved denne boksesæk er, at det er muligt at regulere vægten. Den kan reguleres fra 22 til 40 kg. Ønsker du at øge vægten, skal du blot benytte dig af de medfølgende nylonposer, som kan fyldes med eksempelvis sand. Det er en meget unik mulighed.

Abilica Flexi er et prisvenligt alternativ til mange af de dyrere boksesæt. Ligesom det gør sig gældende for de fleste andre sæt, kan du selv angive den ønskede handskestørrelse ved bestilling. Alt i alt et meget fornuftigt valg.

 • Højde: 100 cm.
 • Vægt: 40 kg. (vægten kan reguleres)

Boksepude på fod – Fritstående boksesæk

Boksepude på fod – Fritstående boksesækViking ligger navn til denne fine boksepude på fod, som er fremstillet af solidt læder og kraftig plastik. For at sikre den maksimale stabilitet skal du fylde bunden med sand eller vand. Bemærk at der ikke er tale om et komplet sæt, hvorfor du skal købe de ønskede boksehandsker ved siden af.

Den stående boksesæk er tilegnet dig, som ikke ønsker at hænge din næste boksesæk op i loftet eller på væggen. En af fordelene ved den fritstående boksesæk er, at den er let at rykke rundt på efter behov. Du kan for eksempel flytte den ud i haven i sommerperioden, så du har mulighed for at boksetræne udendørs.

 • Højde: 180 cm.
 • Vægt: Ukendt (afhænger af fyld)

Sjov boksebold til børn

Sjov boksebold til børnMy Hood er skaberen af denne fine boksepude til børn, som let kan justeres i højden. Du får med dette tilbud ikke kun en fritstående boksebold til dit barn, men også et par bløde handsker. Foruden et par handsker medfølger der en praktisk pumpe. Boksebolden kan tilpasses børn i alderen 3-10 år.

Selve foden på boksebolden kan fyldes med vand eller sand, så den står mere stabilt. Man finder næppe et bedre boksesæt til børn til prisen. Du skal dog være velkommen til at gøre et forsøg.

 • Højde: 126-146 cm.
 • Vægt: 2,4 kg.

Hvordan monterer jeg min boksesæk?

Det afhænger naturligvis af, hvilken type boksesæk du har investeret i. Der findes som bekendt flere forskellige modeller, hvorfor du er nødt til at læse monteringsvejledningen for at blive klogere på dette punkt. Skal du hænge din boksesæk op i loftet eller på væggen, skal du selvsagt bruge et ophæng. Du bør i den henseende undersøge, om ophænget følger med i prisen, eller om det skal købes ved siden af. Skal det købes ved siden af, skal du sørge for at vælge det rigtige. Der findes nemlig mange forskellige ophæng. Du bør holde dig fra en lofthængt boksesæk, hvis du har gipsloft i dit hjem.

Ønsker du at spare alt monteringsbesværet, skal du blot vælge en fritstående boksepude, som kan sættes op på ganske få minutter. Den består typisk kun af et par dele, som skal samles, hvorefter foden skal fyldes med sand eller vand. Så er du faktisk klar til at starte din boksetræning. Kontakt forhandleren eller producenten, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal klare monteringen.

Hvilke materialer fås boksepuder i?

Boksepuder fås i rigtig mange materialer – og netop materialet er en vigtig faktor. Materialet har ikke blot noget at sige i forhold til kvaliteten og levetiden, men også stabiliteten og hårdheden. Det er altså en faktor, man bør være ekstra opmærksom på.

De mest anvendte materialer til boksepuder består af kunstlæder og bomuld. Langt de fleste boksepuder er enten udstyret med kunstlæder eller ægte læder på ydersiden. Det kan godt betale sig at sætte sig ind i, om ydersiden byder på ægte eller kunstig læder. Det har nemlig noget at sige i forhold til levetiden. Derforuden er det svært at komme udenom de kraftige syninger, som er at finde på stort set alle boksepuder i dag. Dette er naturligvis med til at sikre, at boksepuden ikke går op i sømmene.

Det indvendige materiale kan variere fra boksepude til boksepude, men er bestemt en betydningsfuld faktor. Spørg med fordel ind til kvaliteten, hvis det ikke fremgår af produktbeskrivelsen.

Køb et komplet boksesæt med handsker og spar penge

I denne guide er du blevet præsenteret for en håndfuld komplette boksesæt, hvor du har kunne købe både boksepude og boksehandsker til en yderst konkurrencedygtig pris. Med et komplet sæt kan du være sikker på, at dit bokseudstyr kommer til at passe sammen designmæssigt. Derudover kan du glæde dig over, at du kan spare mange penge. Skal du købe henholdsvis boksepude og boksehandsker separat, vil du typisk skulle betale en væsentlig højere pris. Derfor bør disse dele købes samlet.

Med et komplet sæt kan du nøjes med at putte ét produkt i din digitale indkøbskurv. Det er både nemt og skånsomt for din pengepung.

Vedligeholdelse af en boksesæk

Det kan måske lyde lidt skørt, at en boksesæk skal vedligeholdes, men det bør den altså, hvis den skal kunne holde i mange år. Det er gudskelov nemt at vedligeholde en boksesæk, hvad enten boksesækken er fremstillet af det ene eller andet materiale. Nedenfor får du en række tips til at rengøre og vedligeholde din boksesæk:

 • Rengør den med vand og sæbe efter endt træning
 • Udfør en læderbehandling fra tid til anden (hvis ægte læder)
 • Tjek op på ophænget jævnligt (så du kan forebygge uheld)

Ja, så nemt er det at vedligeholde en boksesæk.

Køb boksepude på nettet

Der er et væld af fordele ved at handle boksepuder på nettet.

Det er ikke blot her, at du finder det største udvalg, men også her, at du kan spare allerflest penge på boksepuder til børn og voksne. Du slipper endda for at bekymre dig for transporten, idet du får leveret det bestilte udstyr direkte til døren. Det bliver ikke meget nemmere. Besøg evt. nogle af de forhandlere, vi har anbefalet på denne side.