Boksepude - Find den rette boksesæk

dis2

boksepude til hjemmetBoksepude – boksesæk – boksebold er alle sammen interessante produkter for den bokseglade mand eller kvinde. Disse produkter er ikke kun tiltænkt voksne, men også børn og unge, som med boksning vil kunne gøre noget godt for såvel styrke som kondition og balance. Boksning er på mange måder en effektiv motionsform, som er værd at stifte bekendtskab med for alle. Læs mere om fordelene ved boksning her.

Uanset om du drømmer om at blive professionel bokser, eller om du bare gerne vil i bedre form, så vil en boksepude eller boksesæk være en glimrende investering. Med disse redskaber kan du nemlig boksetræne i trygge omgivelser. Der findes rigtig mange fine boksepuder og boksesække til hjemmebrug – disse vil vi kigge nærmere på senere i guiden.

Der findes bokseudstyr til både nybegyndere, erfarne og professionelle, så det store spørgsmål er, hvilket niveau du er på? Du kan med udgangspunkt i dit nuværende niveau finde den perfekte boksepude, boksesæk eller boksebold på nettet. Der er efterhånden rigtig mange forhandlere af bokseudstyr til private.

Bedst til prisen

Abilica FlexiBag boksesæk

Bedst til MMA

UFC Heavy Bag, 36 kg

Bedst til hurtig træning

UFC Speed Bag Wall Mount Set

Hvilken boksepude skal jeg vælge?

Googler du boksepude, boksesæk eller boksebold, vil du erfare, at der er rigtig mange muligheder.
Der er så mange muligheder, at man umuligt kan vælge ét produkt, hvis man ikke bruger tid på at specificere, hvad man rent faktisk søger. Dette vil vi hjælpe dig med i dette afsnit.
Der findes helt overordnet to forskellige boksepuder. Der findes den lofthængte model og den fritstående model. Den lofthængte boksepude er det klassiske valg, men der er også en række fordele ved en fritstående boksepude. For at gøre valget lidt nemmere vil vi gerne præsentere dig for de mest betydningsfulde fordele og ulemper ved de to typer af boksepuder.

Lofthængt boksepude - En lofthængt boksepude er forbrugernes foretrukne valg, men faktum er, at ikke alle danskere vil kunne få glæde af en sådan boksepude. Det kræver nemlig, at man har et tilstrækkeligt robust loft. Et godt alternativ til denne boksepude er en væghængt boksepude. Fordelene ved den lofthængte boksepude er mange. Du er ikke kun sikret en god stabilitet, men kan også glæde dig over, at du nemt og bekvemt kan bevæge dig hele vejen rundt om sækken. Dette er med til at sikre en mere effektiv boksetræning. Skal boksepuden bruges af en voksen, bør du investere i en lofthængt boksepude, idet de fritstående boksepuder primært, men ikke udelukkende, er tiltænkt børn.

Fritstående boksepude - En fritstående boksepude er tilegnet dig, som ikke vil bruge tid og energi på at hænge en boksepude op på væggen eller i loftet. Det smarte ved en boksepude på fod er, at den er utrolig let at montere, idet den blot skal samles og fyldes med vand eller sand. En af udfordringerne ved den stående boksepude er, at den kan have en tendens til nemt at komme ud af kurs, hvilket kan besværliggøre boksetræningen. Dette problem berører dog kun de billige og mindre robuste boksepuder.

….. Så skal jeg vælge en lofthængt eller fritstående boksepude? Det vil vi lade dig om at vurdere, da det på mange måder er en smagssag. I første omgang bør du undersøge, om dit loft kan håndtere en lofthængt model. Der er jo ingen grund til at ødelægge dit loft.
Få en masse inspiration til at træne som en bokser her.

Abilica FlexiBag boksesæt inkl. handsker

Abilica FlexiBag boksesæk + sandsækhandskerAbilica er den stolte producent og forhandler af dette fine boksesæt, som består af både boksesæk og handsker. Det helt særlige ved denne boksesæk er, at det er muligt at regulere vægten. Den kan reguleres fra 22 til 40 kg. Ønsker du at øge vægten, skal du blot benytte dig af de medfølgende nylonposer, som kan fyldes med eksempelvis sand. Det er en meget unik mulighed.

Abilica FlexiBag er et prisvenligt alternativ til mange af de dyrere boksesæt. Ligesom det gør sig gældende for de fleste andre sæt, kan du selv angive den ønskede handskestørrelse ved bestilling. Alt i alt et meget fornuftigt valg.

Specifikationer:

 • Højde: 100 cm.
 • Vægt: 22-40 kg. (vægten kan reguleres)
 • Sandsækhandsker medfølger (Vælg mellem S, M, L, XL)
 • OBS: Boksepuden kan også købes uden handsker

36 kg. boksesæk – Bedst til MMA

36 kg. boksesæk – Bedst til MMAUFC Heavy Bag er den ultimative boksepude for dig, der leder efter en boksepude til MMA eller lignende former for kampsport. Det er nemlig en yderst solid boksesæk, der byder på kraftige stropper af nylon.

Boksesækken byder på ekstra længde, hvilket gør den perfekt til spark (bl.a. i forbindelse med taekwondo) og takedowns (bl.a. i forbindelse med brydning og judo). Boksesækken er fyldt med sand, men byder også på tekstil på indersiden for at skabe et mere komfortabelt slag.

Det er desuden en vigtig detalje, at boksesækken bliver leveret med karabinhage. Det eneste du skal købe er et ophæng.

Den omtalte boksesæk vejer 36 kg. og måler 120 x 30 cm. Hvis du ønsker at se flere billeder og / eller at blive klogere på produktets specifikationer, bør du klikke dig ind på produktlinket.

Specifikationer:

 • Højde: 120 cm.
 • Vægt: 36 kg.
 • Fyld: Sand

UFC Speed Bag – Perfekt til hurtig træning

UFC Speed Bag – Perfekt til hurtig træningUFC Speed Bag ligner ikke de fleste andre boksepuder, men det gør ikke nødvendigvis produktet til et dårligt valg. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at den udvalgte boksepude ikke egner sig til alle træningsformål.

Du skal vælge UFC Speed Bag, hvis du ønsker at købe en boksepude, der egner sig godt til hurtig træning. Boksepuden er nemlig skabt til træning af hurtighed og træning af øje-hånd koordination. Det er i øvrigt et plus, at denne form for træning både finpudser reflekserne, øger muskelvæksten i arme og skuldre samt gavner hjerte og kredsløb. Har du i virkeligheden brug for andre gode grunde til at købe denne fine boksepude?

UFC Speed Bag er et ganske slidstærkt produkt, der tåler hyppig og langvarig brug. Med andre ord skal du ikke være bange for at give den fuld gas. Produktet kan nemlig sagtens holde til det.

Specifikationer:

 • Diameter: 61 cm.
 • Materiale: PU

Boksepude holder + pull up bar

Boksepude holder + pull up barEt andet interessant sæt er dette sæt, hvor du får både boksesæk holder og pull up bar til en rigtig konkurrencedygtig pris. Holderen passer selvfølgelig bedst til en boksepude, men det er også muligt at montere en slyngetræner og andre former for vægophængt træningsudstyr. Med det rette udstyr er der rig mulighed for at dyrke både konditions- og styrketræning.

Boksepude holderen er nem og sikker at montere. Følger du monteringsvejledningen til punkt og prikke, så kan du være sikker på, at holderen ikke løber nogen vegne.

Produktet vejer i sig selv 4 kg. og har en maksimal anbefalet belastningsevne på 130 kg. Bemærk i øvrigt, at der ikke medfølger en boksesæk ved køb af dette sæt. Denne skal du altså tilkøbe, hvis du ønsker det.

Specifikationer:

 • Højde: 51 cm.
 • Vægt: 4 kg.
 • Brugervægt: Op til 130 kg.

Billig sandsæk til boksning

Billig sandsæk til boksningStår en billig sandsæk højt på din ønskeliste, så må du ikke gå glip af vores introduktion af denne lækre sandsæk. Nordic Fighter står bag den fine boksesæk, som er fremstillet af kunstlæder af højeste kvalitet.

Sækken måler 100 cm. i højden, og kan veje op til 30 kg når sandsækken er fyldt op. Sækken kommer uden fyld, så det skal du lige være opmærksom på. Til gengæld får du ophæng med i prisen, så du nemt selv kan hænge den op i loftet.

En billig sandsæk kan altså sagtens være af høj kvalitet. Det er denne sæk et fremragende bevis på.

Specifikationer:

 • Længde: 100 cm.
 • Vægt: Kan rumme op til 30 kg.
 • Fyld: sand

Punch N Kick boksepude inkl. handsker

Punch N Kick boksepude inkl. handskerPunch N Kick er et glimrende boksesæt for større børn og voksne, som har ambitioner med deres boksetræning. Sættet består foruden en robust boksepude af et par sandsækhandsker i læder, som udbydes i forskellige størrelser. Husk at angive den ønskede handskestørrelse ved bestilling.

Boksepuden vejer intet mindre end 40 kg. og måler 130 cm. i højden. Som du måske kan fornemme, er der tale om en yderst robust boksepude, som kan bruges af både begyndere og erfarne. Boksepuden er fremstillet af kunstlæder og bomuld.

Fordelen ved denne boksepude er, at du kan træne både slag og spark.

Specifikationer:

 • Sandsæk inkl. handsker
 • Højde: 130 cm.
 • Vægt: 40 kg.

Billig boksesæk til børn inkl. handsker

Billig boksesæk til børn inkl. handskerMed dette tilbud får du ikke kun en børnevenlig boksesæk, men også et sæt kvalitetshandsker, så dit barn får det hele i ét sæt. Boksesækken samt handskerne er tiltænkt små og mellemstore børn op til 12-årsalderen.

Viking har designet og fremstillet både boksesækken og handskerne, som kommer med fin komfort og kvalitet. For en god ordens skyld skal det nævnes, at ophæng til boksesækken ikke medfølger. Dette skal købes ved siden af.

Både boksesækken og boksehandskerne kommer i et flot hvidt / blåt design. Ifølge os er det, det perfekte boksesæt til børn.

Specifikationer:

 • Højde: 72 cm.
 • Vægt: 8 kg.
 • Bedst til børn
 • Sættet indeholder boksepude + handsker.

Boksepude på fod – Fritstående boksesæk

Boksepude på fod – Fritstående boksesækItalienske Sport1 ligger navn til denne fine boksepude på fod, som er en oppustelig boksebold på 150cm og har en 20kg tung base. Bemærk at der er tale om et komplet sæt, da der også medfølger OZ boksehandsker.

Den stående boksesæk er tilegnet dig, som ikke ønsker at hænge din næste boksesæk op i loftet eller på væggen. En af fordelene ved den fritstående boksesæk er, at den er let at rykke rundt på efter behov. Du kan for eksempel flytte den ud i haven i sommerperioden, så du har mulighed for at boksetræne udendørs.

Specifikationer:

 • Højde: 150 cm.
 • Vægt: 20 kg. base
 • Boksehandsker medfølger

Sjov boksebold til børn

sjov boksebold til børnSport1 er skaberen af denne fine boksepude til børn, som let kan justeres i højden. Du får med dette tilbud ikke kun en fritstående boksebold til dit barn, men også et par bløde handsker. Foruden et par handsker medfølger der en praktisk pumpe. Boksebolden kan tilpasses børn.

Selve foden på boksebolden kan fyldes med vand eller sand, så den står mere stabilt. Man finder næppe et bedre boksesæt til børn til prisen. Du skal dog være velkommen til at gøre et forsøg.

Specifikationer:

 • Perfekt til børn
 • PVC boksebold
 • Højde: 100-120 cm.
 • Vægt: 2 kg.

Hvordan monterer jeg min boksesæk?

Det afhænger naturligvis af, hvilken type boksesæk du har investeret i. Der findes som bekendt flere forskellige modeller, hvorfor du er nødt til at læse monteringsvejledningen for at blive klogere på dette punkt. Skal du hænge din boksesæk op i loftet eller på væggen, skal du selvsagt bruge et ophæng. Du bør i den henseende undersøge, om ophænget følger med i prisen, eller om det skal købes ved siden af. Skal det købes ved siden af, skal du sørge for at vælge det rigtige. Der findes nemlig mange forskellige ophæng. Du bør holde dig fra en lofthængt boksesæk, hvis du har gipsloft i dit hjem.

Ønsker du at spare alt monteringsbesværet, skal du blot vælge en fritstående boksepude, som kan sættes op på ganske få minutter. Den består typisk kun af et par dele, som skal samles, hvorefter foden skal fyldes med sand eller vand. Så er du faktisk klar til at starte din boksetræning. Kontakt forhandleren eller producenten, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal klare monteringen.

Hvilke materialer fås boksepuder i?

Boksepuder fås i rigtig mange materialer – og netop materialet er en vigtig faktor. Materialet har ikke blot noget at sige i forhold til kvaliteten og levetiden, men også stabiliteten og hårdheden. Det er altså en faktor, man bør være ekstra opmærksom på.

De mest anvendte materialer til boksepuder består af kunstlæder og bomuld. Langt de fleste boksepuder er enten udstyret med kunstlæder eller ægte læder på ydersiden. Det kan godt betale sig at sætte sig ind i, om ydersiden byder på ægte eller kunstig læder. Det har nemlig noget at sige i forhold til levetiden. Derforuden er det svært at komme udenom de kraftige syninger, som er at finde på stort set alle boksepuder i dag. Dette er naturligvis med til at sikre, at boksepuden ikke går op i sømmene.

Det indvendige materiale kan variere fra boksepude til boksepude, men er bestemt en betydningsfuld faktor. Spørg med fordel ind til kvaliteten, hvis det ikke fremgår af produktbeskrivelsen.

Video: Boksetræning med slag og spark


Video af UFC Train

Køb et komplet boksesæt med handsker og spar penge

I denne guide er du blevet præsenteret for en håndfuld komplette boksesæt, hvor du har kunne købe både boksepude og boksehandsker til en yderst konkurrencedygtig pris. Med et komplet sæt kan du være sikker på, at dit bokseudstyr kommer til at passe sammen designmæssigt. Derudover kan du glæde dig over, at du kan spare mange penge. Skal du købe henholdsvis boksepude og boksehandsker separat, vil du typisk skulle betale en væsentlig højere pris. Derfor bør disse dele købes samlet.

Med et komplet sæt kan du nøjes med at putte ét produkt i din digitale indkøbskurv. Det er både nemt og skånsomt for din pengepung.

Vedligeholdelse af en boksesæk

Det kan måske lyde lidt skørt, at en boksesæk skal vedligeholdes, men det bør den altså, hvis den skal kunne holde i mange år. Det er gudskelov nemt at vedligeholde en boksesæk, hvad enten boksesækken er fremstillet af det ene eller andet materiale. Nedenfor får du en række tips til at rengøre og vedligeholde din boksesæk:

 • Rengør den med vand og sæbe efter endt træning
 • Udfør en læderbehandling fra tid til anden (hvis ægte læder)
 • Tjek op på ophænget jævnligt (så du kan forebygge uheld)

Ja, så nemt er det at vedligeholde en boksesæk.

Køb boksepude på nettet

Der er et væld af fordele ved at handle boksepuder på nettet.

Det er ikke blot her, at du finder det største udvalg, men også her, at du kan spare allerflest penge på boksepuder til børn og voksne. Du slipper endda for at bekymre dig for transporten, idet du får leveret det bestilte udstyr direkte til døren. Det bliver ikke meget nemmere. Besøg evt. nogle af de forhandlere, vi har anbefalet på denne side.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvilken boksepude er bedst?

Det er svært at pege på dén bedste boksepude, da det afhænger af, om man dyrker boksning på det ene eller andet niveau, og om man er barn eller voksen. I vores guide om boksepuder har vi dog fremhævet en række boksepuder, der klarer sig eksemplarisk i test. Du får derved nogle gode bud på, hvilke boksepuder der er pengene værd.

Hvad vejer en boksepude?

Boksepuder findes i mange forskellige vægtklasser. De letteste boksepuder, der hovedsageligt er tilegnet børn, vejer mellem 5 og 15 kg. I den tungere liga finder vi boksepuder med en vægt på mellem 20 og 60 kg. Du kan med fordel dykke ned i boksepudens specifikationer, hvis du ønsker at blive klogere på dens vægt.

Hvor tung skal en boksesæk være?

I princippet er det helt op til dig, hvor tung din kommende boksesæk skal være, men du kan med fordel følge en god tommelfingerregel; boksesækken bør veje 40-50 % af din vægt. Vejer du derfor 80 kg., bør du vælge en boksesæk med en vægt på mellem 32 og 40 kg. Er du i fremragende (bokse)form, så kan du med god grund vælge en endnu tungere boksesæk for at gøre træningen lidt mere udfordrende.