Hvordan får man Sixpack?

Der er ingen let vej til den perfekte mave. Men er du indstillet på at give den en skalle og gøre det, der skal til for at få den flotte og nok så eftertragtede sixpack, så kan du også opnå den. Når du ser en veltrænet fyr med sixpack, så skal du ikke tænke, at han er heldig. Han har skam arbejdet stenhårdt for det og gør det hver dag. At være i form er en konstant kamp, der kun vindes af den standhaftige. Det er langt fra træning, der kan gøre det alene – du skal også have kosten med. Men lad os her tage udgangspunkt i, at det snart er sommer, og du har kort tid til at blive strandklar. Her serverer vi nogle gode og brugbare råd til et nyt livsstilsprogram til dig, der giver dig sixpack. Husk det kræver 100% dedikation, men så lover vi dig også, at du kan gøre det.

Sixpack-kuren tager udgangspunkt i den nyeste viden inden for træning, fysiologi, kost og livsstil. Den går målrettet efter at styrke dine mavemuskler samt bekæmper fedtet på maven. Kosten er heri særdeles vigtig, da den ikke bare skal sikre dig, at du ikke indtager for mange kalorier, men den skal også bidrage til at booste din forbrænding og påvirke dit blodsukker. Derfor ligger der videnskab bag kuren. Med træning styrker du naturligvis dine muskler og øger din krops forbrænding. Der skal ikke mange ændringer til, før du kan opnå din sixpack. Når du foretager visse livsstilsændringer, påvirkes din hormonbalance og dit tarmsystem, hvilket medfører, at fedtet ikke sætter sig, som det plejer på maven.

Denne sixpack-kur har tre indsatsområder: Kost, træning og livsstil.

sixpack kostplan

Kostplan til Sixpack

Skal du have den flade mave, er du nødt til at tænke meget over, hvad du stopper i din krop. De mange byture og efterfølgende junkfood skal være slut. Nul alkohol, ud med stivelse og generelt færre kalorier. Derimod skal du skrue op for den mad, der mætter, og som er godt for kroppen. Du skal droppe brød og kartofler og skrue noget ned for pasta og ris. Spis masser af grøntsager, lyst kød, fisk og ellers proteinrig mad. En god fordeling af maden på din tallerken vil være: det halve grønt, det kvarte kød og det sidste en form for kulhydrat som fx pasta.

Fuldkorn er godt og giver gode fibre. Så vælg fuldkorn frem for hvide ris og almindelig pasta.

Din livsstil i forbindelse med at få sixpack

Det er klart, at din livsstil skal lægges om, så du kan opnå optimale resultater. Derfor er ting som stress, søvn og fordøjelse helt essentielt.

Er du stresset på jobbet, kan det gå ud over dit immunsystem og hele din naturlige balance i kroppen. Det kan være en naturlig reaktion på bl.a. for lidt søvn, hvilket er noget af det vigtigste for, at vi kan fungere optimalt. Jo mere udhvilet du er, jo bedre er din krop i balance, så du får en naturlig tarmflora og fordøjelse.

sixpack maveøvelser

Sixpack træningsprogram – Gode øvelser

Sørg for at få masser af rolig motion, hvor du ikke får pulsen for langt op. Derudover skal du også sørge for at træne intervaller, hvor du i korte perioder får pulsen helt op. Til sidst skal du så styrketræne.

Her er et par gode maveøvelser til forløbet:

Planken – både side og almindelig

Situps – læg dig på en træningsbold og kør op og ned, som du ville gøre det på gulvet

Ribben – hæng dig i ribben og træk dine ben op, imens de er strukket og til sidst udgør en vinkel på 90 grader

Cyklen – armene bag hovedet, begge ben op og lad som om, du cykler.

Ab WheelAb Wheel er en smart måde at træne maven hurtigt og effektivt.